Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μεγάλη διοργάνωση στην Παμβώτιδα

Με 23 κωπηλάτες η ελληνική ομάδα...

Με 23 αθλητές (13 άνδρες και 10 γυναίκες) θα αγωνιστεί η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23, που διεξάγεται σήμερα και αύριο στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων. Στη μεγάλη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 30 χώρες, με συνολικά 192 πληρώματα, από τα οποία δέκα στην οκτάκωπο. Τη μεγαλύτερη αποστολή, με συνολικά 70 κωπηλάτες, έχει η Γερμανία και ακολουθούν η Ρουμανία με 63 και η Ρωσία με 50 αθλητές.

Η ελληνική ομάδα θα πάρει μέρος στα 11 από τα 22 αγωνίσματα με στόχο να ξεπεράσει την περσινή εξαιρετική συγκομιδή στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό του Μπρεστ της Λευκορωσίας, όπου κατέκτησε επτά μετάλλια, εκ των οποίων πέντε χρυσά, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο.

Από την περσινή ομάδα αγωνίζονται ξανά το πλήρωμα της δικώπου άνευ πηδαλιούχου των κοριτσιών με τις Μ. Κυρίδου - Χ. Μπούρμπου, που είχαν κατακτήσει το χρυσό, ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου, που επίσης είχε πάρει το χρυσό (μαζί με τον Γιάννη Μαρόκο στη δίκωπο άνευ), ο Στέφανος Ντούσκος, που είχε αναδειχθεί "χρυσός" πρωταθλητής Ευρώπης (με τον Χρήστο Στεργιάκα στο διπλό), ο Πέτρος Γκαϊδατζής "χρυσός" στο διπλό ελαφρύ (μαζί με τον Νίνο Νικολαΐδη), η Αννέτα Κυρίδου "ασημένια" στο διπλό με τη Δήμητρα Τσαμοπούλου και ο Γιάννης Καλανδαρίδης, που ήταν "χάλκινος" στη δίκωπο (με τον Σπύρο Καλέντζη).

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις