Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.9°C
1 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.0°C22.8°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
23.8°C28.7°C
1 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
32 °C
27.5°C32.7°C
5 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.9°C21.9°C
1 BF 63%
Πάσχα / Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων με μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάσχα / Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων με μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις

Στιγμιότυπο από την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου 2024
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Το πρώτο κύμα των εκδρομέων επιστρέφει στην πρωτεύουσα σήμερα Δευτέρα του Πάσχα. Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στις εισόδους των Εθνικών Οδών Αθηνών – Λαμίας και Αθηνών – Κορίνθου, ενώ είναι ήδη είναι σε ισχύ τα μέτρα της Τροχαίας για τη διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων.

Ιδιαίτερη αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα σήμερα έχουν επιστρέψει στην Αττική 52.431 και συγκεκριμένα 30.100 οχήματα από την Αθηνών-Κορίνθου και 22.331 από την Αθηνών-Λαμίας.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 22:00 το βραδύ απαγορεύεται η κυκλοφορία στις εισόδους των εθνικών οδών, όλων των φορτηγών μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Στα διόδια Μαλγάρων η κίνηση κατά διαστήματα είναι αυξημένη

Η κίνηση ολοένα και αυξάνεται, με τις πρώτες ουρές να σχηματίζονται μετά τα διόδια, όπου πραγματοποιούνται έργα στη γέφυρα του Αξιού. Η διέλευση για τα οχήματα είναι ελεύθερη, ωστόσο από τις τέσσερις λωρίδες, ανοιχτές είναι μόνο οι δύο ενώ στη συνέχεια του δρόμου προς Θεσσαλονίκη, οι δύο λωρίδες γίνονται μία.

Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου

Έχει ξεκινήσει από το πρωί η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την περιφέρεια προς την Αττική με την κίνηση να είναι αυξημένη στο ρεύμα εισόδου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Ειδικότερα η κίνηση στην Αθηνών- Κορίνθου ξεκινάει πριν τον Ισθμό της Κορίνθου με τα οχήματα να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και κατά διαστήματα να ακινητοποιούνται έως τα Μέγαρα.

Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λίγο πριν την Μαλακάσα και από το Καπανδρίτι έως τα διόδια Αφιδνών, ενώ επιβαρυμένο είναι και το οδικό τμήμα από τον 'Αγιο Στέφανο έως τη Κηφισιά.

Δείτε live εδώ την κίνηση στους δρόμους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL