Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.2°C16.8°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.6°C15.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.0°C15.5°C
1 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.1°C16.8°C
4 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C11.8°C
0 BF 100%
Δολοφονική επίθεση Ρέντη / Τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες «έδωσαν» την εγκληματική οργάνωση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δολοφονική επίθεση Ρέντη / Τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες «έδωσαν» την εγκληματική οργάνωση

Ρέντη συλληφθέντες
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες «έδωσαν» την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν που ευθύνονται για τη δολοφονική επίθεση στο Ρέντη όπου βρήκε τραγικό θάνατο από ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πληροφορίες που μετέδωσε το Mega αναφέρουν ότι οι τρεις χούλιγκαν που μπήκαν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων έχουν δώσει αναλυτικές καταθέσεις για τη δομή της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για το πώς στήθηκε η δολοφονική επίθεση στον Ρέντη.

Συγκεκριμένα υπέδειξαν το σημείο από όπου ξεκίνησε η πομπή των χούλιγκαν, ποιος τους εφοδίασε με «πολεμοφόδια», ποιοι ήταν οι οργανωτικοί εγκέφαλοι, ποιοι έδωσαν το σήμα για την επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καταθέσεις των τριών χούλιγκαν που είναι προστατευόμενοι μάρτυρες έχουν συνδυαστεί με βίντεο, φωτογραφίες καθώς και άλλες κρίσιμες μαρτυρίες.

Διάλογοι που είδαν το φως της δημοσιότητας από τη δικογραφία των 6.000 σελίδων, καταδεικνύουν την κυνικότητα της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκαν.  

Όπως ο διάλογος μεταξύ του προφυλακισθένα για τη ρίψη της φονικής φωτοβολίδας και του αδερφού του που επίσης έχει συλληφθεί. Ο μικρότερος αδερφός τον καθησυχάζει για τις συνέπειες και τις συνθήκες που πρόκειται να αντιμετωπίσει στο κέντρο κράτησης:

Αδερφός: Ναι ρε μ@@@@.

Δράστης: Πρέπει να με περιμένει όλη η Αυλώνα εκεί μέσα.

Αδερφός: (Χαχαχα) Γ@@@@ τα 

Δράστης: Εντάξει δεν θα με πάρουν και με… και να μην με περιμένανε, ξέρουνε τι έχω κάνει γι` αυτό δεν θα με πέρνανε μεεε…

Αδερφός: Ναι ρε αφού ο γύφτος στο Ζεφύρι μου πε ότι μου λέει μόνο και μόνο που έχεις κάνει αυτό…

Δράστης: Για πες.

Αδερφός: Μόνο και μόνο που έχεις κάνει αυτό λέει θα σε έχουν όλοι πολύ πάνω.

Από τους περίπου 20 βασικούς οργανωτές, οι οκτώ ήταν ο σκληρός πυρήνας της ηγεσίας, πέντε από αυτούς οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης την μοιραία νύχτα της 7ης Δεκεμβρίου του 2023.
 

Να σημειωθεί ότι από τη δικογραφία προκύπτει η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με ηγετικά στελέχη οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού καθώς επίσης και στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του ερασιτεχνικού «ερυθρόλευκου» σωματείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL