Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
23 °C
21.5°C24.6°C
4 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
20.8°C23.3°C
1 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
21.0°C24.3°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.5°C21.9°C
0 BF 40%
Όμιλος Μαρινάκη / Η απάντηση σε Μαξίμου – «Οι κυβερνητικές πρακτικές οδήγησαν τη χώρα στην 107η θέση»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Όμιλος Μαρινάκη / Η απάντηση σε Μαξίμου – «Οι κυβερνητικές πρακτικές οδήγησαν τη χώρα στην 107η θέση»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ)

Με επίθεση στην κυβέρνηση απαντά η Alter Ego Media στην ανακοίνωση του Παύλου Μαρινάκη για την αποκάλυψη της εφημερίδας «Το Βήμα» για τη μονταζιέρα στα Τέμπη. Ο όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρει μεταξύ ότι τα μέσα ενημέρωσης «της AlterEgoMedia, θα συνεχίσουν με επιμονή, υπομονή, και επαγγελματική επάρκεια να λειτουργούν σε αμιγώς δεοντολογικό πλαίσιο, κόντρα στις κυβερνητικές πρακτικές που οδήγησαν τη χώρα στην 107η θέση παγκοσμίως, από άποψη ελευθεριών του Τύπου».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε μιλήσει για «εκβιασμούς από ισχυρά συμφέροντα», δείχνοντας προς την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η απάντηση της Alter Ego Media:

«Η αδυναμία της κυβέρνησης να αναγνωρίσει τη βαθιά πληγή που έχει αφήσει στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας, το έγκλημα των Τεμπών, την οδηγεί σε τραγικά αδιέξοδα και πρωτοφανείς αλχημείες.

Αντί να επικροτεί τον αδέσμευτο, αντικειμενικό, ανεξάρτητο Τύπο ο οποίος προσπαθεί επί ένα χρόνο τώρα, να διαλύσει το πέπλο αδιαφάνειας που καλύπτει το έγκλημα, ώστε να πέσει φως στα πραγματικά περιστατικά που οδήγησαν στην τραγωδία, βλέπει παντού φαντάσματα για «οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα» τα οποία δήθεν συνωμοτούν προκειμένου να την φθείρουν και να την καταστήσουν όμηρό τους.

Οι χαρακτηρισμοί αυτοί, δεν μας αφορούν και δεν μας αγγίζουν. Θα συνιστούσαμε καλόπιστα στην κυβέρνηση αντί να μετέρχεται εκφράσεις που παραπέμπουν ευθέως στο επιτελικό παρακράτος, να συμβάλλει αποφασιστικά στη διευκόλυνση της Δικαιοσύνης να εντοπίσει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του δυστυχήματος.

Τα μέσα ενημέρωσης της AlterEgoMedia, θα συνεχίσουν με επιμονή, υπομονή, και επαγγελματική επάρκεια να λειτουργούν σε αμιγώς δεοντολογικό πλαίσιο, κόντρα στις κυβερνητικές πρακτικές που οδήγησαν τη χώρα στην 107η θέση παγκοσμίως, από άποψη ελευθεριών του Τύπου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL