Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Ηλιόπουλος: Θα είμαι στον δεύτερο γύρο με τον Κ. Μπακογιάννη (Video)

«Δεν μπορεί να τα έχεις καλά με όλους. Πρέπει να είσαι δήμαρχος Αθηναίων πρέπει να σπάσεις αυγά και να τσακωθείς με άτομα και με συμφέροντα κι εγώ είμαι έτοιμος να τσακωθώ»

Κυκλοφορώ τριάντα χρόνια στην Αθήνα και αυτό το πλεονέκτημα φαίνεται δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων , Νάσος Ηλιόπουλος και εξέφρασε την σιγουριά του ότι η «μάχη» των εκλογών θα κριθεί στο δεύτερο γύρο μεταξύ του ιδίου και του Κ. Μπακογιάννη.

«Αντικειμενικά στην Αθήνα το πολιτικό ερώτημα “από ποιο κόμμα στηρίζεσαι;”, δεν το αποφεύγεις. Όμως αυτοδιοίκηση σημαίνει ρίζες με έναν τόπο, δεν είναι ένα επάγγελμα που μπορείς να το κάνεις οπουδήποτε στην Ελλάδα.  Προέρχομαι από μια γειτονιά της Αθήνας που είναι ξεχασμένη για τον δήμο», ανέφερε μιλώντας στον Ant1.

«Πάρα πολύς κόσμος δεν πιστεύει πλέον ότι η Αθήνα έχει την δυνατότητα να αλλάξει. Πολλοί από όσους ζητούν στα όρια μου λένε «ήθελα να μένω μερικά στενά πιο πάνω, για να ανήκω στον γειτονικό Δήμο, επειδή πχ. είναι πιο καθαρός ή για θέματα Ασφάλειας», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος, υποστηρίζοντας ότι αυτό δείχνει εγκατάλειψη. Ο Δήμος Αθηναίων δεν αξιοποίησε τα κονδύλια που διέθετε για να εκτελέσει το τεχνικό του πρόγραμμα και να γίνουν έργα στην πόλη» σημείωσε ο Ν. Ηλιόπουλος.

«Δεν μπορεί να τα έχεις καλά με όλους. Πρέπει να είσαι δήμαρχος Αθηναίων πρέπει να σπάσεις αυγά και να τσακωθείς με άτομα και με συμφέροντα κι εγώ είμαι έτοιμος να τσακωθώ» υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων,

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις