Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θεσσαλονίκη: Απεργούν αύριο οι εργαζόμενοι στον «Αρβανιτίδη»

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν αύριο οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» διεκδικώντας τα δεδουλευμένα πέντε μηνών.

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν αύριο οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» διεκδικώντας τα δεδουλευμένα πέντε μηνών.

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν έξω από το κατάστημα της Καρόλου Ντήλ, ενώ η διοίκηση του ΕΚΘ δηλώνει τη στήριξή της στον αγώνα τους. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ο εργοδότης τους εδώ και καιρό ασκεί πιέσει και εκβιάζει εργαζόμενους με στόχο να διασπάσει τον αγώνα επιβίωσης που δίνουν. Βλέποντας καθημερινά τα ράφια των σούπερ μάρκετ να αδειάζουν και να μην ξαναγεμίζουν με προϊόντα, φοβούνται ότι τα χειρότερα έρχονται και διεκδικούν από τον εργοδότη να καταβάλλει άμεσα τα δεδουλευμένα και να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας τους.

Παράλληλα οι συνάδελφοί τους στους νομούς  Πέλλας και Πιερίας αποφάσισαν να προχωρήσουν από αύριο σε επίσχεση εργασίας,  με συμμετοχή που ξεπερνά το 90%.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Είστε σίγουρα κυβέρνηση;

Δεν είναι μόνο η αξιοθρήνητη στάση της κυβέρνησης, που προσπαθεί να αλλάξει τον νόμο για να ικανοποιήσει και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι η απόδραση του Λ. Αυγενάκη από τη Βουλή. Δεν είναι η εντυπωσιακή επιχειρηματολογία της Λ. Μενδώνη ότι η αλλαγή νόμου επιβάλλεται «για να μην διχαστεί η Ελλάδα».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις