Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της επιτρόπου

Αξιοσημείωτο ωστόσο είναι το γεγονός ότι με τη συγκεκριμένη προσφυγή η ΑΕΠΙ στράφηκε και κατά του εαυτού της, δεδομένου ότι, εκτός από την παύση της επιτρόπου, στρέφεται και κατά του Διοικητικού Συμβουλίου της, το οποίο αποτελούν οι ίδιοι μέτοχοι.

Δυναμικό "παρών" έδωσαν χθες το πρωί οι δημιουργοί του σωματείου Άσμα 450+ στην Ευελπίδων, όπου συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι μέτοχοι της ΑΕΠΙ, με τα οποία ζητούν την παύση της επιτρόπου με προσωρινή διαταγή. Αξιοσημείωτο ωστόσο είναι το γεγονός ότι με τη συγκεκριμένη προσφυγή η ΑΕΠΙ στράφηκε και κατά του εαυτού της, δεδομένου ότι, εκτός από την παύση της επιτρόπου, στρέφεται και κατά του Διοικητικού Συμβουλίου της, το οποίο αποτελούν οι ίδιοι μέτοχοι. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η συγκεκριμένη προσφυγή "θυμίζει το σενάριο της Κύπρου, όπου είχε επιχειρήσει η εταιρεία να νομιμοποιήσει την επιστροφή της στην Ελλάδα ισχυριζόμενη ότι οι μέτοχοι εξαπατήθηκαν από το Δ.Σ., το οποίο αποτελούσαν οι ίδιοι". Η ΑΕΠΙ δι' αυτού του τρόπου επιδιώκει να επανέλθει ο έλεγχος στα χέρια της. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σήμερα από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Στο κάλεσμα που απήυθυναν οι δημιουργοί του Άσματος 450+ με το οποίο καλούν εκ νέου την Πολιτεία "να μεριμνήσει ώστε να παυθεί άμεσα η διοίκηση η οποία ευθύνεται για τη σημερινή κατάσταση" ανταποκρίθηκαν μεταξύ άλλων οι Νίκος Ζούδιαρης, Νίκος Αντύπας, Φοίβος Δεληβοριάς, Παρασκευάς Καρασούλος, Μυρτώ Κοντοβά, Νίκος Πλατύραχος, Γιάννης Ιωάννου, Λίνα Δημοπούλου, Αντώνης Πλέσας κ.ά.

Δείτε όλα τα σχόλια