Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ακύρωση συναυλιών από τον Sting

  Δύο συναυλίες σε διάστημα τριών ημερών ακύρωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Sting λόγω ασθένειας. Πρόκειται για τις συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες την περασμένη Δευτέρα στο φεστιβάλ τζαζ της...

 

Δύο συναυλίες σε διάστημα τριών ημερών ακύρωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Sting λόγω ασθένειας. Πρόκειται για τις συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες την περασμένη Δευτέρα στο φεστιβάλ τζαζ της Γάνδης και χθες στο Μόναχο.

Ο 67χρονος Βρετανός, που έχει βραβευθεί με 12 Grammy κι ένα Emmy, υπήρξε τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, ενώ έχει πουλήσει 100 εκατομμύρια δίσκους.

Καλλιτέχνης διεθνούς ακτινοβολίας, ο Sting είναι ένας μουσικός στρατευμένος σε πολλούς πολιτικούς και οικολογικούς σκοπούς.

Πρώην δάσκαλος και τραγουδιστής του συγκροτήματος Police, που διαλύθηκε και επίσημα το 1985, αλλά επανενώθηκε το 2007 για τη χάρη μιας παγκόσμιας περιοδείας.

Πριν αφήσει τους Police, o Sting συνεργαζόταν και με άλλους καλλιτέχνες, όπως οι Dire Straits. Μετά τη διάλυση δημιούργησε τους Blue Turtles.

Στα τέλη της δεκαετίας του '80 ίδρυσε τη δισκογραφική εταιρεία Pangaea, δίνοντας έμφαση περισσότερο σε νέους τζαζίστες καλλιτέχνες.

Το 1989, με τη συνεργασία της γυναίκας του Trudie Styler, ίδρυσε το Ίδρυμα Rainforest για την προστασία των τοπικών δασών του κόσμου. Με συναυλίες και καμπάνιες ευαισθητοποίησης των πολιτών κατάφεραν να μαζέψουν γύρω στα 20 εκατομμύρια δολάρια. Από την έναρξη του, το Ίδρυμα Rainforest έχει επεκταθεί σε ένα δίκτυο οργανισμών που αυτή τη στιγμή λειτουργούν σε 18 χώρες του κόσμου.

Είναι πατέρας έξι παιδιών, ασχολείται με τη γιόγκα και έχει εκδώσει την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Βroken Μusic».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τα μπαζούκας του Μωυσέως

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που είχε εξαγγείλει με τυμπανοκρουσίες ο Κ. Μητσοτάκης στις 20 Μαΐου. Οι κυβερνητικές πηγές μιλούσαν τότε για πρόγραμμα «μπαζούκας», το οποίο θα περιλάμβανε όλα τα εργαλεία για τη στήριξη των κλάδων, την τόνωση της ρευστότητας και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις