Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στην Τήνο «μετακομίζει» προσωρινά το Animasyros

Την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουλίου στον Κουμάρο της Τήνου, το Animasyros συναντά τη United We Fly και μαζί παρουσιάζουν μια ημέρα γεμάτη animation

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros κάνει μια στάση στην Τήνο, την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουλίου, με ταινίες και μουσικές, στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Συγκεκριμένα, στον Κουμάρο της Τήνου, το Animasyros συναντά τη United We Fly και μαζί παρουσιάζουν μια ημέρα γεμάτη animation, που θα ξεκινήσει με ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο, από τις 10 π.μ. έως τις 14:00. Θα συνεχιστεί με προβολές και θα τελειώσει με συναυλία.

Το πρωϊνό εργαστήριο, με την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας Κατερίνας Κρεμασιώτη, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10-12 ετών και έχει θέμα την Τήνο και τις παραδόσεις της. Με τη δύση του ήλιου θα ξεκινήσει προβολή με επιλογες ταινιών από το αρχείο του Animasyros, για όλη την οικογένεια.

Στη συνέχεια επί σκηνής θα βρεθούν οι Theodore και Jack Heart για μια συναυλία σε παραγωγή της United We Fly.

Ο Τheodore εγκαινιάζει έτσι τη φετινή συνεργασία του με το Animasyros που θα κορυφωθεί τον Σεπτέμβριη, στη δέκατη, επετειακή έκδοση του Φεστιβάλ, με μια μεγάλη συναυλία στην Πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης. Ο συνθέτης, performer και πολυοργανίστας θα παρουσιάσει υλικό τόσο από τον καινούργιο δίσκο του που θα κυκλοφορήσει σύντομα, όσο και από τις δυο προηγούμενες δουλειές του, «7» και «It is but it’s not».

Μαζί του ο Jack Heart, μουσικό alter ego του Νικόλα Κοκολάκη, παιδί της Τήνου και εξέχον μέλος εδώ και χρόνια της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το εξαιρετικό ντεμπούτο του «Emotional Pinãta».

Δηλώσεις συμμετοχής για το παιδικό εργαστήρι στο production6@animasyros.gr και στο 6936109638.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Animasyros

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Κ. Μητσοτάκης: ανεπαρκής, καιροσκόπος, έμπορος εθνοπατριωτισμού

Για να καλύψει την πολιτική του αγωνία μπροστά στο τέλος των ελληνικών προγραμμάτων, αλλά και για να διαχειριστεί τη γενικότερη πολιτική του ανεπάρκεια, ο Κ. Μητσοτάκης καταφεύγει στο πιο χυδαίο είδος πολιτικής

Δειτε ολοκληρο το αρθρο