Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.1°C24.6°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.7°C21.2°C
1 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.7°C25.9°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.8°C22.7°C
1 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.1°C
2 BF 59%
Βραυρώνα / Ο πατέρας ομολόγησε ότι πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βραυρώνα / Ο πατέρας ομολόγησε ότι πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια

Περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Στην ομολογία ότι αυτός πέταξε το νεογνό σε κάδο σκουπιδιών στη Βραυρώνα, φέρεται να προχώρησε ο πατέρας του βρέφους το οποίο τελικά εντοπίστηκε σε χωματερή. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha ο 24χρονος που δούλευε μαζί με την 30χρονη σύντροφό του σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, υποστήριξε σχετικά με το χτύπημα που φέρεται να έχει στο κεφάλι το παιδί, ότι προκλήθηκε όταν το πέταξε στον κάδο.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι πέταξε το παιδί επειδή φοβόταν καθώς προέρχεται από ξένη χώρα και δεν ήθελε να κατηγορηθεί για φόνο. Η 30χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν χθες όταν το ζευγάρι που εργάζεται σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα πήγε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» καθώς η 30χρονη είχε αιμορραγία.

Οι γιατροί κατά την εξέταση διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος αλλά δεν μπορούσαν να πουν με βεβαιότητα αν γέννησε κανονικά ή αν απέβαλε και στη συνέχεια ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί που πήγαν στο εν λόγω ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, βρήκαν αίματα στο δωμάτιο αλλά δεν εντόπισαν το νεογνό. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μετά τις έρευνες στον κάδο σκουπιδιών όπου ο πατέρες φέρεται ότι πέταξε το μωρό, αυτό δεν εντοπίστηκε καθώς στο μεταξύ είχε γίνει η περισυλλογή των απορριμμάτων από τον Δήμο Μαρκοπούλου.

Ακολούθησε έρευνα στη χωματερή που πετάει ο δήμος τα σκουπίδια, κατά την οποία εντοπίστηκε νεκρό το νεογνό. Παράλληλα συνελήφθησαν οι δύο γονείς. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Mega υπάρχει και βίντεο το οποίο δείχνει τον πατέρα να πετά το βρέφος σε κάδο σκουπιδιών.

Φως στα αίτια του θανάτου του νεογνού αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν γεννήθηκε νεκρό ή το σκότωσαν στη συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL