Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.8°C20.7°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C18.8°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C20.8°C
3 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C16.3°C
1 BF 53%
Συνάντηση εργασίας του ΔΣ της "Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" με τον Αλέξη Χαρίτση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνάντηση εργασίας του ΔΣ της "Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" με τον Αλέξη Χαρίτση

Τις προτάσεις του για την ανάπτυξη της εγχώριας μεταποίησης και πρωτότυπης παραγωγής διεθνώς εμπορεύσιμων προϊόντων παρουσίασε το ΔΣ της Πρωτοβουλίας "ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" στον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση, το διοικητικό Δυμβούλιο της Πρωτοβουλίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 13 Απριλίου συνάντηση με τον κ. Χαρίτση για την υποστήριξη της εγχωρίας μεταποίησης και παραγωγής.

Συνεχίζοντας τις επαφές με εκπροσώπους της Πολιτείας και αρμόδιων φορέων, η "Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" διεξήγαγε ουσιαστική συζήτηση με τον υπουργό παρουσιάζοντας επτά προτάσεις για την ανάπτυξη της εγχώριας μεταποίησης και πρωτότυπης παραγωγής διεθνώς εμπορεύσιμων προϊόντων.

Ο πρόεδρος της "Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ", 'Αγις Πιστιόλας, δήλωσε: «Οι εταιρίες που έχουν την Ελλάδα ως βάση για την ηγεσία τους, την ιδιοκτησία τους, την παραγωγή τους και τις τοπικές και διεθνείς τους δραστηριότητες αποτελούν το "εθνικό παραγωγικό μας κεφάλαιο". Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνάντησης με τον υπουργό Αλέξη Χαρίτση, η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τόνισε την ιδιαίτερη σημασία των εγχώριων μεταποιητικών εταιριών στην ανασυγκρότηση της οικονομίας, την παραγωγή εθνικού πλούτου και κατέθεσε 7 προτάσεις. Μεταξύ αυτών, συζητήθηκαν θέματα όπως η εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά, καθώς και το υψηλό χρηματοοικονομικό κόστος που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα. Ο διάλογος με όλους τους παράγοντες της οικονομίας συνεχίζεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL