Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
10.9°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
9.6°C14.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.2°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
8 °C
7.9°C10.7°C
0 BF 87%
Ομογενείς και Αυστραλοί επενδυτές σε επενδυτική ημερίδα στο Μπρίσμπεϊν παρουσία Δ.Παπαδημητρίου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ομογενείς και Αυστραλοί επενδυτές σε επενδυτική ημερίδα στο Μπρίσμπεϊν παρουσία Δ.Παπαδημητρίου

Περισσότεροι από 60 ομογενείς και Αυστραλοί επενδυτές και επιχειρηματίες συμμετείχαν στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Μπρίσμπεϊν, το δεύτερο σταθμό του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου στην Αυστραλία, στο πλαίσιο του επενδυτικού Road show, που συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Enterprise Greece και την πρεσβεία της Ελλάδας στην Αυστραλία.

Στο πλαίσιο του Road show σήμερα πραγματοποιήθηκε επενδυτική ημερίδα υπό τη συνδιοργάνωση του Enterprise Greece, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της πολιτείας Κουίνσλαντ (Chamber of Commerce and Industry of Queensland) και το συντονισμό του επίτιμου προξένου της Ελλάδος στο Μπρισμπέιν Δημήτρη Ράπτη.

Ο υπουργός Οικονομίας ενημέρωσε τους παριστάμενους επιχειρηματίες για τις τρέχουσες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και τα νέα εργαλεία ενίσχυσης των επενδύσεων.

Η ελληνική αντιπροσωπεία συναντήθηκε επίσης, με σημαντικές αυστραλιανές εταιρείες από τις οποίες εκφράστηκε ενδιαφέρον για επενδύσεις στους κλάδους των τροφίμων και ποτών, των ακινήτων και των υποδομών.

Το Μπρίσμπειν -μία πόλη 2 εκ. κατοίκων, με συνολικό ΑΕΠ που προσεγγίζει τα 160 δις αυστραλιανά δολάρια, η οποία συγκεντρώνει μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα στους κλάδους των ακινήτων της υγείας, της εκπαίδευσης και των επενδυτικών funds- αποτελεί μία από τις τέσσερις πιο σημαντικές πόλεις της Αυστραλίας, όσον αφορά την επένδυση κεφαλαίων στο εξωτερικό.

Επόμενος σταθμός της αποστολής είναι η Μελβούρνη, στην οποία θα διοργανωθεί αύριο Παρασκευή επενδυτικό σεμινάριο και πλήθος συναντήσεων επιχειρηματικού και πολιτικού ενδιαφέροντος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL