Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.9°C21.3°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.5°C
3 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.2°C
5 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.3°C17.3°C
1 BF 47%
Παράταση προθεσμιών καταβολής οφειλών σε εφορία για πληγείσες περιοχές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παράταση προθεσμιών καταβολής οφειλών σε εφορία για πληγείσες περιοχές

Παρατείνονται οι προθεσμίες καταβολής βεβαιωμένων στην εφορία οφειλών φορολογουμένων (φυσικών και νομικών προσώπων) σε Κύμη - Αλιβέρι έως τις 28 Φεβρουαρίου και Σκόπελο έως τις 28 Απριλίου, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων που έπληξαν τις περιοχές.

Ειδικότερα, δύο αποφάσεις που εξέδωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου προβλέπουν:

Παρατείνονται έως τις 28 Απριλίου οι προθεσμίες καταβολής βεβαιωμένων σε ΔΟΥ και Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων με κύρια κατοικία ή έδρα στον Δήμο Σκοπέλου Μαγνησίας και Σποράδων που λήγουν ή έληξαν από 9 Φεβρουαρίου έως και 28 Απριλίου. Έως την ίδια ημερομηνία παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων και διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.

Παράλληλα, αναστέλλεται έως τις 28 Απριλίου η πληρωμή βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων έως τις 9 Φεβρουαρίου οφειλών.

Ακόμη παρατείνονται έως 28 Φεβρουαρίου οι προθεσμίες καταβολής βεβαιωμένων σε ΔΟΥ και Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών φυσικών προσώπων και νομικών προσώπων με κύρια κατοικία ή κύρια εγκατάσταση (έδρα) στον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου Ευβοίας που λήγουν ή έληξαν από τις 9 Φεβρουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων και διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών. Ακόμη αναστέλλεται έως τις 28 Φεβρουαρίου η πληρωμή βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων έως 9 Φεβρουαρίου οφειλών τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL