Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.9°C21.3°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.5°C
3 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.2°C
5 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.3°C17.3°C
1 BF 47%
ΗΠΑ: Λείψανα αγοριού εντοπίστηκαν στο παράπηγμα όπου βρέθηκαν 11 υποσιτισμένα παιδιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΗΠΑ: Λείψανα αγοριού εντοπίστηκαν στο παράπηγμα όπου βρέθηκαν 11 υποσιτισμένα παιδιά

Λείψανα μικρού αγοριού εντοπίστηκαν σε απομονωμένο συγκρότημα στην έρημο του Νέου Μεξικού, σύμφωνα με τηνς αστυνομία, λίγες ημέρες μετά τον εντοπισμό 11 υποσιτισμένων παιδιών στο ίδιος μέρος.

Προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα λείψανα, όπως ανακοίνωσε το σερίφης της κομητείας Τάος, Τζέρι Χόγκριφι.

Η αστυνομία επενέβη στις 3 Αυγούστου στο πλαίσιο έρευνας για την απαγωγή του τρίχρονου παιδιού, του Αμπντούλ- Γάνι Ουάχαζ, από τον πατέρα του πριν μερικούς μήνες, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τάος.

Ο 39χρονος πατέρας του αγοριού, Σίραζ Ουάχαζ, συνελήφθη μαζί με τον Λούκας Μόρτον, και εναντίον τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών.

Παράλληλα, τρεις γυναίκες οι οποίες εκάζεται ότι είναι οι μητέρες ορισμένων από τα 11 παιδιά, εντοπίστηκαν στο ίδιο σημείο και συνελήφθησαν. Αργότερα αφέθηκαν ελεύθερες.

Τα έντεκα παιδιά που εντοπίστηκαν στο αυτοσχέδιο συγκρότημα, που αποτελούταν από ένα υπόγειο τροχόσπιτο καλυμμένο με πλαστικό χωρίς τρεχούμενο νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, είναι ηλικίας ενός με 15 ετών τη φροντίδα τους έχουν αναλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Αμπντούλ- Γάν Ουάχαζ είχε πει στη μητέρα του αγοριού ότι θα του κάνει ένα είδος εξορκισμού. Όπως αναφέρει η αστυνομία το τρίχρονο αγόρι έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας, όμως ο πατέρας του πίστευε ότι τον έχει κυριεύσει ο διάβολος.

Σύμφνωα με το ΑΜΠΕ, το αγροτεμάχιο όπου ο Ουάχαζ και ο Μόρτον είχαν δημιουργήσει αυτό το αυτοσχέδιο κατάλυμα ανήκει σε έναν κάτοικο της περιοχής, τον Τζέισον Μπάτζερ, ο οποίος είχε ζητήσει επανειλημμένα από τις αρχές να τους διώξουν.

Κατά τη σύλληψή του ο Ουάχαζ είχε στην κατοχή του πολλά όπλα, μεταξύ των οποίων και ένα γεμάτο ημιαυτόματο όπλο AR-15.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL