Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.1°C17.0°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.5°C13.6°C
3 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C13.8°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.1°C13.8°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.3°C
1 BF 75%
Φ. Σκοπούλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο υπερασπιστής του κοινωνικού κράτους (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φ. Σκοπούλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο υπερασπιστής του κοινωνικού κράτους (Video)

Ο στόχος της Αριστεράς ήταν και είναι το κοινωνικό κράτος δήλωσε η πρώην υφυπουργός Υγείας και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Σκοπούλη.https://www.youtube.com/embed/3MHxanRyGPU

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο υπερασπιστής του κοινωνικού κράτους. Όλα τα μέτρα που λαμβάνονται είναι αυτά που έχουν το μεγαλύτερο όφελος με το μικρότερο κόστος κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες» δηλώσει μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Η Φ. Σκοπούλη η οποία διετέλεσε υφυπουργός Υγείας στην τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά την περίοδο 2012 – 2013 έκανε λόγο για ανικανότητα δεκαετιών και για ένα κράτος, που όπως είπε, δεν εξυπηρετούσε την πολιτική για το λαό, φέρνοντας ως παράδειγμα το σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Όταν έχεις ένα διαλυμένο κράτος και σύστημα, οι αλλαγές δε γίνονται σε 2-3 χρόνια, χρειάζονται δεκαετίες» ανέφερε και τόνισε ότι χρειάζεται πολιτική βούληση. «Δεν μπορεί ένα κόμμα να θέλει να φτιάξει το κράτος, θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι» σημείωσε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/embed/O4qp0FhstZQ

Αναφορικά με τις ευρωεκλογές, η Φ. Σκοπούλη επισήμανε ότι το μέλλον της Ευρώπης είναι συνυφασμένο με το μέλλον της Ελλάδας και επισήμανε ότι τα προβλήματα της χώρας μας πρέπει να πάνε στην Ευρώπη.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL