Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.5°C27.8°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
23.8°C28.3°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
26 °C
24.9°C29.3°C
1 BF 46%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.8°C22.5°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
26.3°C26.9°C
3 BF 41%
Αποχώρησε από τους ΑΝ.ΕΛΛ. η Μ. Χρυσοβελώνη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αποχώρησε από τους ΑΝ.ΕΛΛ. η Μ. Χρυσοβελώνη

«Καλή μεν η φιλία, φιλτάτη δε η αλήθεια. Ιδίως όταν αφορά στο μέλλον των συμπολιτών μας, στο συμφέρον της Ελλάδας και στην ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας από εμάς την αντιλαμβάνεται, την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε», τόνισε η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη στην επιστολή της με την οποία ενημερώνει τον Πάνο Καμμένο για την αποχώρησή της από τους ΑΝ.ΕΛΛ.

Αναλύοντας τους λόγους για την αποχώρησή της από το κόμμα, η Μ. Χρυσοβελώνη επισήμανε στον Π. Καμμένο ότι «οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την πορεία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως αυτή έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο». Η Μ. Χρυσοβελώνη ευχαρίστησε τον Π. Καμμένο για τα πολιτικά καθήκοντα που της ανέθεσε κατά καιρούς σημειώνοντας ότι «οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες, αλλά πρωτίστως την συνείδησή μας».

Οι ΑΝ.ΕΛΛ. διέψευσαν ότι η Μ. Χρυσοβελώνη αποχώρησε οικειοθελώς από τους ΑΝ.ΕΛΛ. υποστηρίζοντας ότι την διέγραψε η αρμόδια Επιτροπή Δεοντολογίας. Ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛΛ. Θόδωρος Τοσουνίδης δημοσιοποίησε τη σχετική απόφαση με προχθεσινή ημερομηνία κι επιτέθηκε στη Μ. Χρυσοβελώνη ισχυριζόμενος ότι «ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Όσον αφορά την ‘ηρωική’ σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL