Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.1°C17.0°C
3 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.4°C13.8°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.4°C14.4°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.5°C14.1°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
1 BF 75%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΚΕΔ / Φινλανδός διαιτητής στην Τούμπα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΚΕΔ / Φινλανδός διαιτητής στην Τούμπα

Διαιτητή από την πρώτη κατηγορία της UEFA επέλεξε η ΚΕΔ για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και πρόκειται για τον Φινλανδό Ματίας Γκεστράνιους. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στα άλλα δύο ντέρμπι που ακολουθούν ανάμεσα σε Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ (5η αγωνιστική) και ΑΕΚ - Ολυμπιακό (6η αγωνιστική).

Στη μάχη των "δικεφάλων", ο κορυφαίος Φινλανδός διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρίκο Αλκάρε και Ρίκου Βιρεαουβούρι. Ως τέταρτος ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος, ενώ παρατηρητής θα είναι ο εκ των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Φερνάντο Μάριν.

Την ίδια ώρα, η ΚΕΔ έχει βάλει στον... πάγο και δεν όρισε και πάλι (ούτε ως τέταρτους) τρεις διαιτητές που έκρινε ότι έκαναν σοβαρά λάθη στις πρώτες αγωνιστικές και συγκεκριμένα τον Μένιο Κοτσιαύτη (για το πέναλτι που έδωσε στον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης), τον Τάσο Σιδηρόπουλο (για το πέναλτι που δεν υπέδειξε υπέρ του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση της Ξάνθης) και τον Γιάννη Παπαδόπουλο (για το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στην Τρίπολη). Να σημειωθεί ότι ο Σιδηρόπουλος διαιτήτευσε με απόλυτη επιτυχία τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ Μπαρτσελόνα - Αϊτχόβεν 4-0.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL