Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.2°C16.9°C
4 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.0°C
3 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.0°C17.7°C
3 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
17 °C
16.1°C17.8°C
5 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.5°C13.9°C
0 BF 100%
Η Ν.Δ. απαιτεί σιωπητήριο από τον ΣΥΡΙΖΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Ν.Δ. απαιτεί σιωπητήριο από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται». Σε αυτή την τακτική άτακτης φυγής προσχώρησε εσπευσμένα η Ν.Δ. μετά την ιλαροτραγωδία της φιέστας στο Μαξίμου εν μέσω πανδημίας. Έτσι φρόντισε να σηκώσει, τη Δευτέρα, ένα μη θέμα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της που μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσε να εκληφθεί αν δεν έκρυβε με την στοχοποίηση του Παύλου Πολάκη και του Γιώργου Κυρίτση τα μεγάλα ατοπήματα και ανομήματά της.

1. Ένα φιάσκο επικοινωνιακό που εξελίχθηκε σε ιλαροτραγωδία. Η πρόσκληση του Κυρ. Μητσοτάκη στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη να παρεκκλίνει της πορείας της η κινούμενη συναυλία πάνω σε φορτηγό που έκανε τον γύρο της Αθήνας για να περάσει να τους «ευχαριστήσει» μαζί με ένα πλήθος φωτογράφων και δημοσιογράφων καθώς και κόσμου που φυσικά στάθηκε να παρακολουθήσει το γεγονός κατά παράβαση οποιασδήποτε έννοιας περιοριστικών μέτρων.

2. Η ιλαροτραγωδία με τα σκόιλ ελικικού και το σκάνδαλο Βρούτση με τα 80 εκατ. που ήθελαν να χαρίσουν στους ιδιοκτήτες ΚΕΚ.

3. Το νέο σκάνδαλο που καταγγέλλει εδώ και μέρες ο Παύλος Πολάκης με τις απολυμάνσεις στις φυλακές...

4. Το νέο «δώρο» στους καναλάρχες και τα ΜΜΕ με την ενίσχυσή τους με επιπλέον 9 εκατ. ευρώ, συνολικά 20 εκατ., εξαγορά της σιωπής και της πειθήνιας χειραγώγησής τους από την κυβέρνηση.

5. Το «σκάνδαλο» με το νομοσχέδιο του Χατζηδάκη που διαλύει το νομοθετικό πλαίσιο προστασίας του περιβάλλοντος για χάρη των επενδύσεων τύπου Σκουριών.

Να σημειωθεί ότι τα τρία τελευταία έγιναν εν κρυπτώ και αθόρυβα, μέσα στο Σαββατοκύριακο. Για την ιστορία, ο Γιώργος Κυρίτσης κατηγορήθηκε για 24 λέξεις, επικριτικές μάλιστα για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η σπουδή του Συριζα να αποκηρύξει στέλεχός του επι βωμολοχία, επειδή το ζήτησαν η νδ κ τα κανάλια ήταν κατά τη γνώμη μου λανθασμένη» και για μερικές ακόμα παραπάνω ο Παύλος Πολάκης που υποστήριξε την άποψη ότι δεν έπρεπε να αποχωρήσει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης κατ’ επιταγήν της Ν.Δ.

Το βέβαιο είναι ότι η Ν.Δ. θέλει να επιβάλει σιωπητήριο, όχι μόνο στα ελεγχόμενα κατά το μεγαλύτερο μέρος τους ΜΜΕ της χώρας, αλλά ακόμα και στην αξιωματική αντιπολίτευση. Θέλει τον απόλυτο έλεγχο της κάθε φωνής. Το λες και έπαρση και αλαζονεία και αντιδημοκρατική πρακτική...

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL