Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Όλγα Γεροβασίλη: "Ταυτοτικό ζήτημα" η κοινωνική αλληλεγγύη για τον ΣΥΡΙΖΑ (video)

Η Όλγα Γεροβασίλη επιφυλάχθηκε και για επιπλέον κινήσεις και πρωτοβουλίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στη “μάχη” κατά της πανδημίας. Και σημείωσε ότι οι συμβολισμοί θα πρέπει να έχουν και περιεχόμενο και ουσία

Η κοινωνική αλληλεγγύη για τον ΣΥΡΙΖΑ, και το χώρο της Αριστεράς  είναι "ταυτοτικό ζήτημα", τόνισε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, η Όλγα Γεροβασίλη ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα συμμετοχής των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αφού υπενθύμισε ότι η ίδια έχει στείλει στον Πρόεδρο της Βουλής την πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου της , με την οποία γίνεται σαφές ότι το μέτρο θα πρέπει να αφορά όλους τους βουλευτές υποχρεωτικά και μάλιστα για διάρκεια τριών μηνών.

Η ίδια βέβαια έκανε λόγο για ίσως ένα ακόμα επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης της ΝΔ, και γι αυτό πρότεινε την οριζόντια μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης για τρεις μήνες.

Η Όλγα Γεροβασίλη επιφυλάχθηκε και για επιπλέον κινήσεις και πρωτοβουλίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στη “μάχη” κατά της πανδημίας. Και σημείωσε ότι οι συμβολισμοί θα πρέπει να έχουν και περιεχόμενο και ουσία.

 
 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις