Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Για χαφιεδισμό κατηγορεί τον Μπογδάνο το ΚΚΕ

Επίθεση και κατά του ΣΚΑΪ για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του διαδηλωτή - «Επιδίδονται στη συκοφάντηση και τον χαφιεδισμό αφού δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση» - «Τέτοιες χαφιεδίστικες πρακτικές, που καλλιεργούν τον κοινωνικό κανιβαλισμό, είναι καταδικαστέες και δεν θα γίνουν η κανονικότητα που ονειρεύεται η ακροδεξιά τάση της Ν.Δ.» τόνισε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Την «πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου» δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή που συμμετείχε στη συγκέντρωση κατά της ανανέωσης της συμφωνίας ΗΠΑ - Ελλάδας για τις στρατιωτικές βάσεις κατήγγειλε το ΚΚΕ. «Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;» αναρωτιέται το ΚΚΕ καταγγέλλοντας παράλληλα και τον ΣΚΑΪ, ο οποίος επίσης δημοσιοποίησε τα στοιχεία του διαδηλωτή.

Το ΚΚΕ σημείωσε ότι «αφού η κυβέρνηση της Ν.Δ., αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που, παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό» συμπληρώνοντας: «Παλιά τους τέχνη κόσκινο».

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Πρακτικές του δωσιλογισμού

Για ενέργεια που θυμίζει τις «βέλτιστες» πρακτικές του δωσιλογισμού στη χώρα μας, στις οποίες μας είχαν συνηθίσει τα πολιτικά του πρότυπα στις μαύρες περιόδους της ελληνικής ιστορίας» έκανε λόγο η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «κανείς δεν εκπλήσσεται με τον Μπογδάνο, έναν υπερασπιστή των δολοφόνων Ναζί».

Θυμίζοντας τα «πεπραγμένα» του Κ. Μπογδάνου, που ήθελε το κλείσιμο της ΕΡΤ με τανκς και υπερασπιζόταν τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «τέτοιες χαφιεδίστικες πρακτικές, που καλλιεργούν τον κοινωνικό κανιβαλισμό, είναι καταδικαστέες και δεν θα γίνουν η κανονικότητα που ονειρεύεται η ακροδεξιά τάση της Ν.Δ.».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις