Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκλέχθηκαν οι νέοι αντιπρόεδροι της Βουλής

Eurokinissi

Επιπλέον, εκλέχθηκαν οι κοσμήτορες και οι γραμματείς της Βουλής

Εκλέχθηκαν οι νέοι αντιπρόεδροι της Βουλής μετά από ονομαστική ψηφοφορία, στην οποία έλαβαν μέρος 295 βουλευτές.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Νικήτας Κακλαμάνης εκλέχθηκε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία λαμβάνοντας 290 ναι και 5 παρών. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος Αθανασίου έλαβε 212 ναι και 83 παρών. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Μπούρας έλαβε 273 ναι και 22 παρών.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας έλαβε 282 ναι και 13 παρών. Ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έλαβε 214 ναι και 81 παρών. Ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης έλαβε 273 ναι και 22 παρών. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Απόστολος Αβδελάς έλαβε 180 ναι και 114 παρών. Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα έλαβε 243 ναι και 52 παρών.

Παράλληλα, εκλέχθηκαν κοσμήτορες της Βουλής οι βουλευτές της Ν.Δ. Βασίλης Υψηλάντης κι Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, καθώς κι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης.

Επιπλέον, γραμματείς της Βουλής εκλέχθηκαν οι βουλευτές της Ν.Δ. Βαγγέλης Λιάκος, Κώστας Κυρανάκης, Βασίλης Βασιλειάδης και Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου και ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Απόστολος Πάνας.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις