Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νίκη της «Ανενεωτικής» στην ΕΠΗΕΑ

Μάρκος Γκανάς

Οι προοδευτικές, ανανεωτικές δυνάμεις στην ΕΠΗΕΑ κέρδισαν και πάλι συγκεντρώνοντας περισσότερο από το 67% των ψήφων στις εκλογές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Η...

Οι προοδευτικές, ανανεωτικές δυνάμεις στην ΕΠΗΕΑ κέρδισαν και πάλι συγκεντρώνοντας περισσότερο από το 67% των ψήφων στις εκλογές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η παράταξη «Ανενεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση» στην Ένωση Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών -περιλαμβάνει, παρά την ονομασία, και το διοικητικό προσωπικό ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών-, με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο Μάρκο Γκανά, κερδίζει την απόλυτη πλειοψηφία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο με 8 έδρες. Πρόκειται πιθανότατα για ρεκόρ, καθώς ο Μάρκος Γκανάς εκλέγεται συνεχώς πρόεδρος, σε αλεπάλληλες εκλογές της ΕΠΗΕΑ, από το 2004.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα καταμέτρησης των ψηφοδελτίων -η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα- η Ανανεωτική  Συνδικαλιστική Κίνηση συγκέντρωσε 859 ψήφους, 67% και 8 έδρες. Ο συνδυασμός Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ) στην ΕΠΗΕΑ, που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ, έλαβε 286 ψήφους και 3 έδρες στο Δ.Σ.

Συνολικά ψήφισαν 1.269 μέλη της ΕΠΗΕΑ. Έγκυρα ήταν 1.145 ψηφοδέλτια και άκυρα 124.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η Ν.Δ. εξοφλεί τα ακροδεξιά της γραμμάτια

Η τοποθέτηση του Κ. Τσουβάλα και του Γ. Μαυρωτά σε θέσεις γενικών γραμματέων της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ένα πολιτικό συμπέρασμα οδηγούν: ότι οι δύο εκστρατείες μίσους που διεξήγαγε η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση, δεν είχαν κανένα κίνητρο πέρα από την απροκάλυπτη πολιτική υποκρισία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο