Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νίκη της «Ανενεωτικής» στην ΕΠΗΕΑ

Μάρκος Γκανάς

Οι προοδευτικές, ανανεωτικές δυνάμεις στην ΕΠΗΕΑ κέρδισαν και πάλι συγκεντρώνοντας περισσότερο από το 67% των ψήφων στις εκλογές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Η...

Οι προοδευτικές, ανανεωτικές δυνάμεις στην ΕΠΗΕΑ κέρδισαν και πάλι συγκεντρώνοντας περισσότερο από το 67% των ψήφων στις εκλογές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η παράταξη «Ανενεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση» στην Ένωση Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών -περιλαμβάνει, παρά την ονομασία, και το διοικητικό προσωπικό ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών-, με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο Μάρκο Γκανά, κερδίζει την απόλυτη πλειοψηφία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο με 8 έδρες. Πρόκειται πιθανότατα για ρεκόρ, καθώς ο Μάρκος Γκανάς εκλέγεται συνεχώς πρόεδρος, σε αλεπάλληλες εκλογές της ΕΠΗΕΑ, από το 2004.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα καταμέτρησης των ψηφοδελτίων -η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα- η Ανανεωτική  Συνδικαλιστική Κίνηση συγκέντρωσε 859 ψήφους, 67% και 8 έδρες. Ο συνδυασμός Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ) στην ΕΠΗΕΑ, που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ, έλαβε 286 ψήφους και 3 έδρες στο Δ.Σ.

Συνολικά ψήφισαν 1.269 μέλη της ΕΠΗΕΑ. Έγκυρα ήταν 1.145 ψηφοδέλτια και άκυρα 124.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις