Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν στα Σκόπια ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) Μιχάλης Ψύλος και ο πρόεδρος του πρακτορείου ειδήσεων της...

 

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν στα Σκόπια ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) Μιχάλης Ψύλος και ο πρόεδρος του πρακτορείου ειδήσεων της Βόρειας Μακεδονίας ΜΙΑ Ντράγκαν Αντόνοφσκι, μετά τη μετανομοσία του τελευταίου από «Macedonian Information Agency» σε «Media Information Agency».

Όπως ανακοινώνει το Real Group, από χθες, Πέμπτη, ο Ιωάννης Βασιλόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Radio Group Program Director. Παράλληλα, διατηρεί και τη διεύθυνση του ρ/σ "Ελληνικός 93,2».

Ευρείες ανακατατάξεις στον Alpha, τουλάχιστον σε στελεχιακό δυναμικό, μετά την εξαγορά του από τη Μότορ Όιλ του Ομίλου Βαρδινογιάννη. Μετά τις απομακρύνσεις επτά δημοσιογράφων / παραγωγών από το ραδιόφωνο, όπως έγινε γνωστό, εκτός Alpha βρέθηκε και η Άννα Βλαβιανού, δημοσιογράφος, υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας αλλά και σύμβουλος του Δημήτρη Κοντομηνά.

«Ο ρόλος των ΜΜΕ στη διάδοση του βιβλίου - Η συμβολή του 9.58 FM της ΕΡΤ3» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει αύριο Σάββατο, ώρα 13.00, ο ραδιοφωνικός σταθμός 9.58 FM της ΕΡΤ3, στο Περίπτερο 13 της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Στην εκδήλωση διερευνάται η δυνατότητα των ΜΜΕ στον επηρεασμό και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης προς το βιβλίο και τη φιλαναγνωσία, ενώ γίνεται παρουσίαση και της δράσης του 9.58 FM. Μιλούν οι δημοσιογράφοι του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3 Αναστασία Γρηγοριάδου, Γιώργος Καλιεντζίδης, Πέννυ Τομπρή και Αλέξανδρος Τριανταφύλλου.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Χάος

Τώρα δεν υπάρχουν οι δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη για μηδενική ανοχή στην ανομία και πάταξη των «μπαχαλάκηδων». Τώρα δεν υπάρχει πουθενά ο Μ. Βορίδης να μας εξηγήσει «γλυκά» ότι η επιβολή της νομιμότητας χρειάζεται εξαναγκασμό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις