Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, είναι καλεσμένος του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή «FOCUS», απόψε στην ΕΡΤ1 στις 22.00. Στο επίκεντρο...

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, είναι καλεσμένος του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή «FOCUS», απόψε στην ΕΡΤ1 στις 22.00. Στο επίκεντρο της συζήτησης, οι εξελίξεις στην οικονομία, οι ευάλωτες ομάδες και το μέλλον του νόμου Κατσέλη, οι διεργασίες μεταξύ των κομμάτων για τις επερχόμενες εκλογές, καθώς και το πολιτικό σκηνικό σε Ευρώπη και Βαλκάνια. Καλεσμένοι στην εκπομπή επίσης, οι δημοσιογράφοι Νίκος Σβέρκος και Γιάννης Τσαπρούνης.

ΚΙΝ.ΑΛΛ. για ΕΡΤ: Η κατάντια της ΕΡΤ έχει υπεύθυνους. Την κυβέρνηση, τον αρμόδιο υπουργό και τους «πρόθυμους» της διοίκησης και της παραδιοίκησης, που την μετατρέπουν σε τυφλό όργανο προπαγάνδας των ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝ.ΕΛΛ. Το Κίνημα Αλλαγής πιστεύει όμως στον ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης. Γι' αυτό και αντιστρατεύεται τη στάση του «εμπάργκο» της Ν.Δ., που ανοίγει τον δρόμο για την εφαρμογή ανάλογων τακτικών και «αύριο».

ΚΚΕ για ΕΡΤ: Η σημερινή κρατική ραδιοτηλεόραση είναι πιστό αντίγραφο της αντίστοιχης που υπήρχε επί Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ και καμία σχέση δεν έχει μ' αυτή, για την οποία αγωνίστηκαν οι εργαζόμενοί της, την εποχή του "μαύρου". Όσο υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. γι’ αυτή την κατάσταση, άλλο τόσο υποκριτική είναι η στάση της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που έκαναν ακριβώς τα ίδια.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις