Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

...και μαϊμού εθελοντής πυροσβέστης στον ΣΚΑΪ

Οι ψευτιές συνεχίζουν να διακινούνται όχι μόνο στο Διαδίκτυο, αλλά και στα παραδοσιακά ΜΜΕ. Με πρόσωπο, και εικόνα, και ονοματεπώνυμο. Πρωταθλητής ο ΣΚΑΪ, όπου εντοπίζεται το νέο χθεσινό κρούσμα fake...

Οι ψευτιές συνεχίζουν να διακινούνται όχι μόνο στο Διαδίκτυο, αλλά και στα παραδοσιακά ΜΜΕ. Με πρόσωπο, και εικόνα, και ονοματεπώνυμο. Πρωταθλητής ο ΣΚΑΪ, όπου εντοπίζεται το νέο χθεσινό κρούσμα fake news.

Αφορά καταγγελίες εθελοντή δασοπυροσβέστη ονόματι Γιάννη Δαμιανόγλου, ο οποίος εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ και υποστήριξε πως οι εθελοντές έμειναν νηστικοί στη διάρκεια της πυρόσβεσης. Τον διαψεύδει η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, η οποία με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει:

«...Αναφορικά με δημοσιεύματα καταγγελιών που αναπαράχθηκαν τις τελευταίες ημέρες από ΜΜΕ, ότι εθελοντές πυροσβέστες έμειναν νηστικοί κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων κατάσβεσης της φονικής πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική, η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι είναι ανυπόστατα. Ο κ. Γιάννης Δαμιανόγλου, ο οποίος εμφανίστηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ως ο αρχικά καταγγέλλων του θέματος, προβαίνοντας παράλληλα και σε καταγγελίες για επιχειρησιακά λάθη του Πυροσβεστικού Σώματος, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν είναι εθελοντής πυροσβέστης, ούτε διοικητής Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού (όπως παρουσιάστηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή) ούτε γενικότερα εκπρόσωπος των εθελοντών πυροσβεστών».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ισχυρή πολιτική βούληση

Το ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας είναι πλέον πολιτικό. Από τεχνοκρατικής άποψης έχει λυθεί με τη συμφωνία της κυβέρνησης με τις διοικήσεις των τραπεζών. Τις οποίες, θα πρέπει να...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο