Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Προτεραιότητα η ολοκλήρωση της διεύρυνσης του ΕΔΟΕΑΠ

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Νέος πρόεδρος ο Σταύρος Καπάκος

Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα οικονομικά στοιχεία στον ΕΔΟΕΑΠ, όπως τουλάχιστον τα διαβάζει η νέα διοίκηση. Αυτό σημαίνει ότι και οι παροχές μπορούν να παραμείνουν αναβαθμισμένες και οι συντάξεις δεν υπάρχει λόγος να περικοπούν. Στην πρώτη σύσκεψη του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, υπό την προεδρία του Σταύρου Καπάκου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους επιτελείς του οργανισμού ώστε να αποσαφηνιστούν οι κατευθύνσεις και οι προτεραιότητες.

Προτεραιότητα της νέας διοίκησης είναι η ολοκλήρωση της διεύρυνσης του Οργανισμού και η ιατροφαρμακευτική κάλυψη των νέων μελών σε συνεργασία με τον ΕΦΚΑ. Σε αυτή την κατεύθυνση, και με χρονοδιάγραμμα δέκα ημερών, αναστέλλονται οι θερινές άδειες, ώστε να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος.

Σημειώνεται ότι η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ σε σώμα έχει την εξής σύνθεση: Πρόεδρος Σταύρος Καπάκος, αντιπρόεδρος Παναγιώτης Νεστορίδης, γενικός γραμματέας Δημήτρης Κουμπιάς, ταμίας Ευάγγελος Τάτσης, μέλη Μαρία Αντωνιάδου, Νίκος Μιχαλίτσης, Νίκος Καρούτζος, Μάρκος Γκανάς , Αγγελική Σταθάτου, Κώστας Nτελέζος και Εμμανουήλ Δραϊνάκης. 
Πρόεδρος της τριμελούς Επιτροπής ΤΥΠ Αθήνας ορίστηκε ο Μάρκος Γκανάς και μέλη της οι Νίκος Μιχαλίτσης και Δημήτρης Κουμπιάς. Πρόεδρος της Επιτροπής ΤΥΠ Θεσσαλονίκης ορίσθηκε ο Παναγιώτης Νεστορίδης και μέλη της οι  Άγγελος Μοσχούλας και Γιώργος Τζάγιας. Εκτελεστικός γραμματέας ορίστηκε ο Μάρκος Γκανάς.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δύο αντιλήψεις, δύο δρόμοι

Μετά τις Πρέσπες, η συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση ήταν ακόμα μία καθαρή αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο γραμμές: αυτή που αντιλαμβάνεται ως πρόοδο τον δημοκρατικό θεσμικό εκσυγχρονισμό της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο