Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Εκδήλωση “Le Monde Diplomatique” Είκοσι χρόνια γιορτάζει η ελληνική έκδοση της “Le Monde Diplomatique”. Στο πλαίσιο του εορτασμού, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του διευθυντή της Serge Halimi για το παρόν και το μέλλον του Τύπου, την Πέμπτη 31 Μαΐου στο αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχουν η “Monde Diplomatique”, η ΓΓΕΕ και η εφημερίδα “Η Αυγή”, με τη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Στις 13, 14 και 15 Ιουνίου οι εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ για την ανάδειξη 10 μελών του Δ.Σ. (ο 11ος από την πλευρά των εργοδοτών) και 5 μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τριετή θητεία. Η απόφαση από το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ ελήφθη, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής στις εκλογές και στα νέα μέλη του ταμείου που εγγράφηκαν με βάση το Ν.4498/2017. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του ΕΔΟΕΑΠ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η εφορευτική επιτροπή, θα απαρτίζεται από δικηγόρους, που θα βοηθηθούν από ασφαλισμένους μετά από κλήρωση μεταξύ των ανέργων. Υποψηφιότητες υποβάλλονται ώς το Σάββατο 2 Ιουνίου, στις 4 μ.μ. Επιστολική ψήφος προβλέπεται για όσους μένουν εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης, όμως πρέπει να το γνωστοποιήσουν ώς το Σάββατο 2 Ιουνίου.

Συναυλία του «Volume» της ΕΡΤ3 Η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Volume» κλείνει την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 τον φετινό συναυλιακό κύκλο της με τέσσερα συγκροτήματα. Στη συναυλία, που θα αρχίσει στις 9 το βράδυ στο Principal, συμμετέχουν οι Pulse R, Hail Spirit Noir, Lacrimae, και M.A.t.E. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8 μ.μ.. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανήθικοι και επικίνδυνοι

Όσο πλησιάζει η ώρα να έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής, τόσο η τακτική της Ν.Δ. γίνεται πιο ανήθικη, αλλά και πιο επικίνδυνη. Είναι σαφές ότι η Ν.Δ. θέλει να αποφύγει με κάθε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο