Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Λάτσιος, όπως όλα δείχνουν, καθώς επίσημη ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί. Ο γενικός διευθυντής Προγράμματος, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 χρεώνεται τη χαμηλή τηλεθέαση του προγράμματος του σταθμού, αλλά και την αδυναμία τόνωσής του, παρά τις διορθωτικές κινήσεις, με αποτέλεσμα ο σταθμός να κινείται σήμερα μεταξύ τρίτης και τέταρτης θέσης. Ο Γ. Λάτσιος εντάχθηκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1 μόλις τον Ιούνιο 2017.

Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ τεχνικών και ηχοληπτών Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) και Ιδιοκτητών ραδιοφωνικών σταθμών (ΕΙΙΡΑ) υπογράφηκε την Τετάρτη, παρουσία του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας. Η διάρκειά της είναι διετής, ξεκινά αναδρομικά από 1.1.2018 και λήγει στις 31.12.2019. Το σωματείο θα ενημερώσει σε έκτακτη γενική συνέλευση.

Οργανόγραμμα ΕΡΤ Προθεσμία 15 ημερών μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα ζητά η ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να τοποθετηθεί επί του νέου οργανογράμματος που της εστάλη από την ΕΡΤ. Σε πρώτη ανάγνωση, όπως αναφέρει στην απαντητική επιστολή της, το νέο οργανόγραμμα «όχι μόνο δεν είναι σύγχρονο και καινοτόμο, αλλά κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση».

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη είναι η καλεσμένη της εκπομπής «Πάμε αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, την Κυριακή των Βαΐων 1η Απριλίου στις 10 π.μ., στην ΕΡΤ1.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο