Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.1°C17.0°C
3 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.4°C13.8°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.4°C14.4°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.5°C14.1°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
1 BF 75%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

«Έλληνες χωρίς ταυτότητα» Τον «φάκελο ιθαγένεια» ανοίγει η εκπομπή «Roads» με τον Πάνο Χαρίτο. Η εκπομπή συναντά συμπολίτες μας που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη χώρα μας, σπούδασαν και εργάζονται πλέον ως επιτυχημένοι επαγγελματίες στον τομέα τους. Ωστόσο, η Πολιτεία εξακολουθεί να τους στερεί την αναγνώριση που τους οφείλει ως πολίτες της. Απόψε το βράδυ, στις 10.15 μ.μ. στην ΕΡΤ1.

Δεν θέλουν ωράριο οι δημοσιογράφοι της ΓΓΕΕ Στην απόφαση να τοποθετηθούν κάρτες εισόδου- εξόδου, προκειμένου να ελέγχεται το ωράριο των δημοσιογράφων, αντιδρούν τα σωματεία τους, ΕΣΗΕΑ και ΕΣΠΗΤ. Με ανακοίνωσή τους καλούν τους δημοσιογράφους της γραμματείας σε τρίωρη στάση εργασίας σήμερα, ώρα 11 π.μ. - 2.00 μ.μ., χωρίς να αναφέρουν τον λόγο της στάσης. Όπως σημειώνεται, πάντως, θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των δημοσιογράφων «για τα κρίσιμα εργασιακά ζητήματα που έχουν ανακύψει μετά τις αποφάσεις της εργοδοσίας».

«Επί τούτω» είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 2 Μαΐου, στις 9.00 μ.μ. στην ΕΡΤ2. Η Εύη Κυριακοπούλου επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή και φιλοξενεί γνωστές προσωπικότητες απ’ όλους τους χώρους. Ενδεικτικά, αναφέρονται ο Χρήστος Χωμενίδης, η Λένα Πλάτωνος, ο Στέλιος Ράμφος, ο Νίκος Καραθάνος, ο Στάθης Καλύβας, ο Γιάννης Ξανθούλης. Στην πρώτη εκπομπή, ο Διονύσης Σαββόπουλος. Υπεύθυνη έρευνας και ρεπορτάζ, η Κατερίνα Ανέστη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL