Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.8°C20.7°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C18.8°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C20.8°C
3 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C16.3°C
1 BF 53%
13 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου με την ΕΡΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

13 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου με την ΕΡΑ

Την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, γιορτάζει η Ελληνική Ραδιοφωνία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, από όλα τα προγράμματα της ΕΡΑ θα μεταδίδονται μονόλεπτα με τις ιστορίες και τις αφηγήσεις των ακροατών, οι οποίοι κλήθηκαν να μοιραστούν στιγμιότυπα της ζωής τους που έχουν συνδέσει με το ραδιόφωνο. Δεκάδες ακροατές ανταποκρίθηκαν και ξεδιπλώνουν με τις στιγμές τους μια ιστορία 70 ετών ραδιοφώνου στην Ελλάδα με αστείες, συγκινητικές αλλά και «πολιτικές» ιστορίες.

Στο ίδιο ερώτημα ανταποκρίθηκαν και οι Δημήτρης Νανόπουλος, Μαρία Φαραντούρη, Ρέα Γαλανάκη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Δημήτρης Πιατάς, Νίκος Παναγωτόπουλος, Νότης Μαυρουδής, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Κώστας Θωμαΐδης, Δάφνη Ζουμπουλάκη, Μάκης Τσίτας, Γιοβάννα, Κωνσταντίνος Τζούμας, Χρήστος Χωμενίδης, Μάριος Φραγκούλης, Σταμάτης Σπανουδάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Χουλιάρας, Γιώργος Περρής, Άρης RSN, Μάκης Σταύρου, Αγνή Στρουμπούλη, Λύσσανδρος Φαληρέας, Στέφανος Τσιτσόπουλος, Χρήστος Λούλης, Κωστής Μαραβέγιας.

Το χθες του ραδιοφώνου, με σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα και το αύριο του ραδιοφώνου, όπως π.χ. το European School Radio, θα μεταδοθούν από το Πρώτο Πρόγραμμα, ενώ το Δεύτερο θα μεταδώσει μια ξεχωριστή εκπομπή -παρουσία κοινού- με τον Σταμάτη Κραουνάκη στο μικρόφωνο και... στο πιάνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL