Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σύντομα

Βιβλία του Π. Νούτσου Τα βιβλία του καθηγητή Παναγιώτη Νούτσου “Αυτοβιογραφίας αφορμές” και “Χρόνοι επανεκκίνησης” (εκδ. Παπαζήση) παρουσιάζονται αύριο στις 6 μ.μ. στο Polis Art Café (Πεσμαζόγλου 5,...

Βιβλία του Π. Νούτσου

Τα βιβλία του καθηγητή Παναγιώτη Νούτσου “Αυτοβιογραφίας αφορμές” και “Χρόνοι επανεκκίνησης” (εκδ. Παπαζήση) παρουσιάζονται αύριο στις 6 μ.μ. στο Polis Art Café (Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο Στοάς Βιβλίου) από τον Νίκο Κοτζιά και τον συγγραφέα.

Επίσης αύριο στις 8 μ.μ. στο Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο στο Νέο Ψυχικό, Ολυμπιονικών και Αγίας Σοφίας 1, παρουσιάζεται το βιβλίο του Γιώργου Μπουγελέκα “Ο εγγονός της Άννας” (εκδ. Κέδρος) από τους Κώστα Αρβανίτη και Ιάσωνα Λειδινό. Συντονίζει η Αναστασία Γιάμαλη και αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Χάρις Συμεωνίδου. Θα τραγουδήσει η Στέλλα Μακρή και θα τη συνοδεύσει με την κιθάρα του ο Κώστας Μαυροφρύδης.

Γιώργος Κουρουπός

Στον Πολυχώρο του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών πραγματοποιείται απόψε στις 6.30 μ.μ. στο πλαίσιο της σειράς «Το Πρόσωπο και το Έργο», ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Κουρουπό με συνομιλητές του συνθέτη τον Μηνά Αλεξιάδη, τον Νίκο Τσούχλο και την Ελισάβετ Κοτζιά.

Για μετανάστες και πρόσφυγες

Στρογγυλή τράπεζα συνδιοργανώνεται απόψε 7-9 μ.μ. στο αμφιθέατρο «Σάκη Καράγιωργα ΙΙ» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με τίτλο «Μετανάστες και πρόσφυγες στο μεταίχμιο κόσμων και εποχών»

Το Εθνικό ταξιδεύει

Το Εθνικό Θέατρο ταξιδεύει με ένα λεωφορείο από γειτονιά σε γειτονιά παρουσιάζοντας με ελεύθερη είσοδο τις “Ιστορίες καθ’ οδόν”, εύθυμες διηγήσεις για τις πρώτες προσπάθειες οργάνωσης του ελληνικού κράτους και της πρωτεύουσάς του, τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις παραδόσεις τους. Η παράσταση, με αφορμή αφηγήσεις, διηγήσεις αλλά και ευθυμογραφήματα του Βασίλη Αττικού, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Τάσου Πυργιέρη το Σάββατο 6 Απριλίου, στο Κερατσίνι, στις 7 μ.μ. και στις 8.30 μ.μ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Δεν θα ξεχάσουμε

Δεν περίμενε κανείς πολλά από τις απολογίες των νεοναζί στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ξέρετε, τα γνωστά. Η οργάνωση είναι θύμα παρεξηγήσεων και συκοφαντίας...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο