Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παραιτήθηκε η διευθύντρια του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Παρελθόν για τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιωκτησίας αποτελεί η επί εντεκαετία διευθύντριά του Ειρήνη Σταματούδη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπέβαλε χθες την παραίτησή της στην υπουργό Πολιτισμού...

Παρελθόν για τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιωκτησίας αποτελεί η επί εντεκαετία διευθύντριά του Ειρήνη Σταματούδη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπέβαλε χθες την παραίτησή της στην υπουργό Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η οποία την είχε καλέσει σε απολογία. Το κλίμα είχε βαρύνει το τελευταίο διάστημα για την Ειρ. Σταματούδη, καθώς το νέο Δ.Σ. του οργανισμού ομόφωνα πρότεινε την αντικατάστασή της ενώ πλήθαιναν τα δημοσιεύματα για λογιστικές "αταξίες", όπως είχε καταγγείλει στην "Αυγή" ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΠΙ, αλλά και για το περίφημο δάνειο που επί διευθύνσεώς της είχε συναφθεί με την ΑΕΠΙ.

Η Ειρήνη Σταματούδη στην επιστολή της προς την υπουργό, την οποία κοινοποίησε και σε όλους τους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης, φέρεται να ασκεί έντονη κριτική στον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας, καθώς δεν ανταποκρίνεται στον θεσμικό του ρόλο.

Πόλυ Κρημνιώτη

Δείτε όλα τα σχόλια