Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.5°C16.5°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.7°C13.1°C
2 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C13.3°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.1°C13.6°C
2 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
8 °C
7.9°C11.8°C
0 BF 81%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

Ελένη Αρβελέρ

Επίτιμη δημότης Δελφών ανακηρύχθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης η κ. Ελένη Αρβελέρ. Η εκδήλωση της αναγόρευσης της προέδρου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο στην Αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής του Κέντρου στις 6.30 μ.μ. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας.

Ο Στ. Κραουνάκης στο Λονδίνο

“Όλοι ένα - φίλα με” θα τραγουδήσει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Union Chapel του Λονδίνου, έναν αρχιτεκτονικό θησαυρό απαράμιλλης ομορφιάς, που από εκκλησία μετατράπηκε σε έναν ιδιαίτερο μουσικό χώρο. Ο Έλληνας συνθέτης και περφόρμερ, που τέσσερις δεκαετίες έχει συντροφεύσει τις ζωές των Ελλήνων, θα εμφανισθεί για μία και μόνο βραδιά σε έναν χώρο που έχει βραβευθεί ως ο πλέον μαγικός μουσικός τόπος. Η παράσταση παρουσιάζεται για δεύτερη σεζόν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μετά από μια μεγάλη και εξαιρετικά πετυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την χώρα.


Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης

Σεμινάριο «μύησης» στον ποιητικό λόγο, στο οποίο θα διδάξει ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Αλέξης Πολίτης, διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης από τις 10 Ιανουαρίου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κατανοήσουν βαθύτερα τον ποιητικό λόγο και να γίνουν κοινωνοί της απόλαυσης που αντλεί από την ποίηση ο επαρκής αναγνώστης.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 10 δίωρες συναντήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στον χώρο του Ιστορικού και Παλαιογραφικού Αρχείου (Παναγή Σκουζέ 3). Η πρώτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (60 άτομα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 40 ευρώ. Τις ημέρες των εορτών θα ισχύσει το εορταστικό ωράριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL