Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απάντηση από το Περιστέρι...

Την τιμητική του θα έχει σήμερα το Περιστέρι καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, στις 7.30 μ.μ. (ΚΥΒΕ Εθνάρχου Μακαρίου 1), με θέμα "Για την Ελλάδα των πολλών - Για την Ευρώπη των λαών". Θα μιλήσουν ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Γιάννης Ραγκούσης, πρώην υπουργός, ο αν. υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας και ο Στέφανος Τζουμάκας, πρώην υπουργός. Αναμένεται πλήθος... ψυκτικών - και όχι μόνον...

...τον Ταύρο

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης συμμετέχει στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στις 7.00 μ.μ. στον Ταύρο (πλατεία Παναγίτσας). "Ήρθε η ώρα των πολλών, έχουμε τη δύναμη" θα πουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Στέργιος Καλπάκης, Γιονούς Μουχαμμαντί και Αντώνης Ρέλλας.

και όλη την Ελλάδα

- Ο Τομέας Οικονομίας και Ανάπτυξης / Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 6 μ.μ. στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7) με θέμα: «Τα μέτρα κοινωνικής στήριξης της επόμενης μέρας». Ομιλήτρια η Κατερίνα Παπανάτσιου, υφυπουργός Οικονομικών.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 7.00 μ.μ., στην Ηλιούπολη (Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης), με θέμα: "Για την Ελλάδα των πολλών Για την Ευρώπη των λαών". Ομιλητές: Ελευθερία Αγγελή, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Δημήτρης Παπαδημούλης, Μιχάλης Σπουρδαλάκης, Ραλλία Χρηστίδου.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σερρών με θέμα: "Για την Ελλάδα των πολλών Για την Ευρώπη των λαών". Ομιλητές: Πέτρος Κόκκαλης, Βλάσης Τσιόγκας. Συμμετέχει ο Χρήστος Γιαννούλης, επικεφαλής του Περιφερειακού ψηφοδελτίου «Κοιτάμε Μπροστά».

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 8.00 μ.μ. στην Καλαμάτα (Ξενοδοχείο Φαραί Παλλάς) με θέμα: "Για την Ελλάδα των πολλών - Για την Ευρώπη των λαών". Ομιλητές οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές: Κώστας ΑρβανίτηςΙωάννα Κοντούλη, Στέλλα Μπελιά, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Γιώργος Πετρόπουλος.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 7 μ.μ. στην Αγία Βαρβάρα (Α' ΚΑΠΗ, Καλατζάκου 7) με θέμα: "Ήρθε η ώρα των πολλών, έχουμε τη δύναμη". Ομιλητές οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές: Βλάσης Αγτζίδης, Σπύρος Δανέλλης, Μαρία Τζαμπάζη.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Προσφυγικό: Οικτρή αποτυχία

Όταν τον Μάιο του 2018 είχε γίνει στη Λέσβο το Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, η Νέα Δημοκρατία είχε καταγγείλει τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ότι «άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες» και «δεν αξιοποιεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις