Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.1°C12.6°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.4°C14.1°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
6 °C
5.9°C11.2°C
0 BF 93%
Τι 'πες τώρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα

Διακτινίστηκε ο κ. Φωκάς από το περιστύλιο, η σύνδεση του Open, στο πλατό του ΣΚΑΪ μέσα σε λίγα λεπτά. Η «γκαζόζα» δουλεύει. Ήπιε μία στη Βουλή κατ’ εντολή Καμμένου και τρέχει τώρα, από κανάλι σε κανάλι να κάνει απόσβεση.

Οι δημοσιοκροκόδειλοι θρηνούν στις οθόνες για τον «ξεπεσμό» του Κοινοβουλίου. Όχι για τον Άδωνι ή τη μαύρη Δεξιά. Ο Βούτσης, ο Πολάκης, η Τασία, ο Φίλης… πάντα οι του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάθε διαμαρτυρία έχει τα συνθήματα και τα τραγούδια της. Τρένταρε την προηγούμενη εβδομάδα το «μην παραχαράσσετε την ιστορία» και τσουπ στον ΑΝΤ1 «η δημιουργός».

Οι εθνικιστικές ψυχές αγαλλίασαν μαζί με τις άλλες που τρόλαραν και τον έκαναν διάσημο τον ψαλμό. Όχι ψαλμός... έχει παλμό διόρθωσε η «δημιουργός» το beat προ τριαντακονταετίας.

Το «ξεκατίνιασμα στη ρούγα» που δεν ήθελε να συμμετέχει ο Ψαριανός το συνέχισε με πολλή επιτυχία ο κ. Άμυρας.

Αυτός ο «αδίστακτος δημαγωγός» αύξησε τον κατώτατο μισθό για να μπορούν οι αναρχομαδούροι να μείνουν για πάντα. Τρόμαξε ο κ. Βρούτσης και, αφού καθύβρισε το μέτρο, είπε ότι ήταν δικό του... και ήρθε με καθυστέρηση.

Η «καθυστέρηση» τους πείραξε στη Ν.Δ., όχι ο πόνος για τις επιχειρήσεις... τουλάχιστον στην αρχή. Μετά τους έπιασε και αυτός.

Εκλογές τον Μάη ζητά ο Κυριάκος για εκατομμυριοστή φορά πριν προλάβει να κάνει και άλλα ο «αδίστακτος δημαγωγός» για τους πολίτες. Έρχεται και το αφορολόγητο τον Αύγουστο και τρέμει η ψυχή του.

«Προσεύχεται κάθε βράδυ ο κ. Τσίπρας να καταστραφεί ο Μαδούρο για να μην σταθεί αγκάθι στον έρωτά του με τον κ. Τραμπ». Ο κ. Κεγκέρογλου σαν τις αμυγδαλιές... Φέρνει την άνοιξη στα πάνελ.

Δύο στα δύο ο κ. Κυρανάκης αυτή την εβδομάδα. Δεν φτάνει που του έμειναν οι πίνακες της Εργάνης στο χέρι, θέλησε να ρεφάρει με Δημόσιο. Του είπαν "μην πεις για απολύσεις" και είπε «δεν θα ανανεώσουμε τις συμβάσεις στους συμβασιούχους»...

Για την κ. Καϊλή δεν υπήρξε ΚΙΝ.ΑΛΛ. ποτέ. Μόνο ΠΑΣΟΚ, και θα ήθελε τον κ. Αμυρά να μείνει εκεί για πάντα. Τον καπάρωσε όμως ο Άδωνις.

Και εκείνη ευγενικά του παραχώρησε τη θέση της στο πάνελ. Να ξεσπαθώσει ελεύθερα. Φοβάται και κάνει κρύο στο ΚΙΝ.ΑΛΛ., τώρα που όλοι φεύγουν. Πρέπει να φροντίσει το πολιτικό της μέλλον πριν να είναι αργά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL