Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δεν καταθέτει η Ν.Δ. πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση

Δεν καταθέτει η Ν.Δ. πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών σύμφωνα με πληροφορίες της Η ΑΥΓΗ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υιοθετώντας τις εισηγήσεις μετριοπαθών στελεχών αλλά στενών συνεργατών του, αξιολόγησε την κοινοβουλευτική αριθμητική και έκρινε “πως το αποτέλεσμα μιας τέτοιας ψηφοφορίας θα ήταν ούτως ή άλλως προεξοφλημένο” ενώ “μια τέτοια επιλογή θα έδινε άλλοθι στον κ. Καμμένο να «ξεπλύνει» τη στήριξη που έχει παράσχει ως τώρα στον κ. Τσίπρα, εμφανιζόμενος ξαφνικά τάχα να μάχεται μια συμφωνία την οποία εκείνος επέτρεψε να έρθει για κύρωση”.

Παράλληλα “θα προσέφερε και στον Σταύρο Θεοδωράκη το άλλοθι μιας ανέξοδης καταψήφισης της κυβέρνησης, τη στιγμή που διαφαίνεται ότι εξαιτίας του θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών”. Στον αντίποδα, οι “νεομακεδονομάχοι” της Ν.Δ. πίεζαν τον πρόεδρο της Ν.Δ. “να αποκαλύψει τους πολιτικούς γυρολόγους που στηρίζουν την κυβέρνηση “κουρελού” αλλά και να “ασκηθούν πιέσεις σε ανεξάρτητους βουλευτές να αναμετρηθούν με την συνείδηση τους”.

Κωνσταντίνος Σαββόπουλος

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τάξις και Ασφάλεια

Από την επιχείρηση που έκαναν τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια, μετά το τέλος της πορείας του Πολυτεχνείου, πληθαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα τα βίντεο που δείχνουν τους αστυνομικούς σε ένα ντελίριο φανατισμού να επιδίδονται σε πράξεις αναίτιας βίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο