Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.1°C17.0°C
3 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.4°C13.8°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.4°C14.4°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.5°C14.1°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
1 BF 75%
Παπαρούσου: Αιτιώδη η συνάφεια του ξυλοδαρμού με το θάνατο του Ζακ, πρόκειται για ανθρωποκτονία (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παπαρούσου: Αιτιώδη η συνάφεια του ξυλοδαρμού με το θάνατο του Ζακ, πρόκειται για ανθρωποκτονία (Video)

Προσθέτοντας ότι αποδεικνύεται «η αιτιώδη συνάφεια του ξυλοδαρμού που υπέστη (ο Ζακ Κωστόπουλος) με το θάνατο που επήλθε».

«Υπάρχει η δικονομική δυνατότητα να μεταβληθούν οι ήδη ασκηθείσες κατηγορίες και να ασκηθούν νέες προς τους ανθρώπους που δεν έχουν ασκηθεί ακόμα και συνέπραξαν. Κατηγορίες για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας» τόνισε η κ. Παπαρούσου προσθέτοντας ότι «ανατρέπονται πλήρως οι καταθέσεις των συλληφθέντων. Έχουμε ως ευθύ αποτέλεσμα το θάνατο δεν συνέτρεξε άλλος παράγοντας, ούτε υποκείμενη νόσος, ούτε κατανάλωση ναρκωτικών κ.λπ.»

Προβλέπεται νομική διαδικασία και για το μιντιακό λιντσάρισμα εφόσον η οικογένεια το αποφασίσει

Η κ. Παπαρούσου υπογράμμισε ότι εκτός από την καθυστέρηση της έρευνας φαίνεται σαν ο κατηγορούμενος να είναι ο Ζαχαρίας Κωστόπουλος!

«Από τα έγγραφα της αστυνομίας που λαμβάνουν οι δικηγόροι της οικογένειας φαίνεται να διερευνόνται ακόμα οι ποινικές ευθύνες του σε σχέση με το αδίκημα της οπλοφορίας, οπλοχρησίας κ.λπ. Έχουμε είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα καθώς τα δεδομένα αυτά έχουν καταρριφθεί και η ποινική δίωξη σταματάει με το θάνατο του κατηγορουμένου. Αυτό είναι ένα ποινικό δεδομένο που δεν μπορεί να αλλάξει. Φαίνεται από την παράδοξη αυτή διαδικασία σα να είναι κατηγορούμενος ο Ζαχαρίας Κωστόπουλος» τόνισε η κ. Παπαρούσου.

«Μέσα στην δικογραφία θα έπρεπε να υπάρχει αποτύπωση των αιτιών του θανάτου ενώ δεν υπήρχε καμία αποτύπωση» εξήγησε η δικηγόρος της οικογένειας αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί όποια νομική διαδικασία προβλέπεται και για το μιντιακό λιντσάρισμα του Ζαχαρία Κωστόπουλου.  

«Θα είναι απόφαση της οικογένειας αν θέλει να εγείρει τις νόμιμες αξιώσεις της κατά όσων συμπεριφέρθηκαν με αυτό τον τρόπο στον Ζακ Κωστόπουλο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κατ. Μπρ.

Διαβάστε επίσης:

Μήνυση για τις ενέργειες ΕΚΑΒ και ΔΙΑΣ από την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου

Ο θάνατος του Ζακ προήλθε από ισχαιμικό επεισόδιο λόγω πολλαπλών τραυμάτων σύμφωνα με το πόρισμα (photo)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL