Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.9°C21.3°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.5°C
3 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.2°C
5 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.3°C17.3°C
1 BF 47%
Π. Σκουρλέτης: Υπάρχει πλειοψηφία εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Σκουρλέτης: Υπάρχει πλειοψηφία εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (Video)

https://www.youtube.com/embed/BhhOnKsldk0

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε τη δέσμευση όλων στο υπουργικό συμβούλιο -βλέποντας κυρίως προς τον κύριο Καμμένο- ότι με τη στάση τους ανεξάρτητα των απόψεων τους θα σεβαστούν την κυβέρνηση και δεν θα θέσουν εμπόδια στις κυβερνητικές επιλογές. 

"Ο κ. Καμμένος δεν θα πρέπει να επαναλάβει τις απειλές του. Νομίζω ότι κατανόησε το μήνυμα του Πρωθυπουργού και θεωρώ ότι θα γίνει σεβαστό" είπε ο κ. Σκουρλέτης εκτιμώντας ότι θα αλλάξει τη στάση του μετά το υπουργικό συμβούλιο.

Έχει δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνοχή και στο παρελθόν με δημόσιες δηλώσεις του παραδέχθηκε ο κ. Σκουρλέτης. Αρνήθηκε όμως να σχολιάσει διαρροές για την συζήτηση μεταξύ των δύο υπουργών, Εξωτερικών και Άμυνας, στο υπουργικό συμβούλιο

"Δεν μπορεί η πολιτική αντιπαράθεση να γίνεται στη βάση διαρροών ή πληροφοριών" είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλησε να σχολιάσει "φήμες" και δημοσιεύματα για τα κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών, "ή θι πρέπει να ζητήσουμε περισσότερη διαφάνεια αλλιώς όλα τα άλλα είναι για τη δημιουργία εντυπώσεων" πρόσθεσε.

Αναφορικά με την κυβερνητική σταθερότητα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι: "Υπάρχει και πλειοψηφία που θα εγκρίνει τη συμφωνία των Πρεσπών και πλειοψηφία που δεν θα συμφωνήσει σε μια οποιαδήποτε πρόταση μομφής και πλειοψηφία εμπιστοσύνης στην συγκεκριμένη κυβέρνηση. Μένει να αποδειχθεί αν χρειαστεί".

Ειδικότερα στην κριτική του κ. Μητσοτάκη απάντησε ότι είναι μια: "πολύ καλή ιδέα να ανοίξουμε το φάκελλο των μυστικών κονδυλίων εδώ και δεκαετίες και αν υπάρχει πρόβλημα να το φτιάξουμε".

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL