Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Καταπέλτης"

Πληρωμένη απάντηση επιφύλασσε ο Γ. Ραγκούσης σε όσους τον είχαν κατηγορήσει επειδή είχε υπερασπιστεί την 21η Αυγούστου ως ιστορική μέρα. Με αφορμή τις δηλώσεις Σεντένο ότι "το μέτρο της περικοπής των...

Πληρωμένη απάντηση επιφύλασσε ο Γ. Ραγκούσης σε όσους τον είχαν κατηγορήσει επειδή είχε υπερασπιστεί την 21η Αυγούστου ως ιστορική μέρα. Με αφορμή τις δηλώσεις Σεντένο ότι "το μέτρο της περικοπής των συντάξεων ήταν δημοσιονομικό και όχι διαρθρωτικό", σχολίασε: "Καταπέλτης οι αποψινές (σ.σ.: προχθεσινές) εξελίξεις για όσες και όσους πήραν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στον λαιμό τους αμφισβητώντας την αξία της 21ης Αυγούστου που έφερε το τέλος των Μνημονίων. Έχουν κολοσσιαία ευθύνη. Με την ανεύθυνη και υστερική τους αντιπολίτευση πυροβόλησαν τον εαυτό τους‬" σχολίασε ο Γ. Ραγκούσης.

Ν.ΛΙΟΝ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πρωτοβουλία στα χέρια της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση, που για τρεισήμισι χρόνια πορεύτηκε με δεμένα τα χέρια, τώρα έχει έναν καθαρό δρόμο μπροστά της. Η προώθηση ώριμων προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και ένα σχέδιο εξωστρεφούς δράσης θα ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο