Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΒΒΕ: Η Συμφωνία με την πΓΔΜ ανοίγει θετικές προοπτικές, εύσημα στον πρωθυπουργό για την υπεύθυνη στάση του (Video)

Υπέρ της λύσης του Μακεδονικού τάχθηκε ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, κ. Σαββάκης σημειώνοντας ότι "ο επιχειρηματικός κόσμος και οι πολίτες της Β. Ελλάδος δεν μείναμε αδιάφοροι για τις επιπτώσεις της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ. Κάθε άλλο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε μία διακρατική συμφωνία υπάρχουν θετικά κι αρνητικά σημεία. Θετικές κι αρνητικές πτυχές. Αλλά σαφώς κι έχουμε τοποθετηθεί υπέρ της λύσης αυτού του σημαντικού εθνικού θέματος, διότι αυτό θα ανοίξει θετικές προοπτικές για τις επιχειρήσεις μας".
 
Έδωσε μάλιστα τα εύσημα στον ΣΒΒΕ για την υπεύθυνη στάση που δημόσια κρατησε.  Καταληκτικά ο πρωθυπουργος τονισε ότι αυτό σημαίνει αληθινός πατριωτισμός. "Να ανοίγουμε το δρόμο μπροστά για την οικονομία, για τη χώρα, για την Ελλάδα", αυτό σημαίνει αληθινός πατριωτισμός ήταν το σχόλιο του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προοδευτικές συγκλίσεις: ποιοι και με ποιους

Η ανάγκη μιας εναλλακτικής πρότασης για την Ευρώπη αναδεικνύεται πλέον με ολοένα σαφέστερο πρόσωπο. Το παραδοσιακό σύστημα εξουσίας βαίνει προς εξαφάνιση. Δυνάμεις πανίσχυρες πριν λίγα χρόνια, όπως...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο