Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

-Τι εννοείς, Βίρνα, μίλα ξεκάθαρα, Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. είναι μαζί;

Πλούσια εκλογολογία, φτηνή παροχολογία, fake news και αντεπίθεση των αναξιοπρεπών φωνών της αντιπολίτευσης σε υβριστικούς τόνους. Δυναμικό come back στα τηλεπαράθυρα πραγματοποίησαν στο τέλος της εβδομάδας οι Γεωργιάδης, Λοβέρδος... χέρι - χέρι σηκώνοντας στο ύψος της την πολιτική αντιπαράθεση.

Καμένη γη και μια κατάσταση που δεν είναι διαχειρίσιμη θα παραλάβουν οι επόμενοι, προβάρει το επινίκιο σενάριο από τώρα ο Μπάμπης του ΣΚΑΪ προεξοφλώντας βέβαιη νίκη του Κυριάκου και διαλύοντας ενδεχόμενες αμφιβολίες για το τι μέλλει γενέσθαι στο Δημόσιο με την επέλαση του ιδιωτικού τομέα σε υγεία, παιδεία, κοινωνικές παροχές... σε μια κοινωνία με τις πληγές ανοιχτές ακόμα.

«Να δούμε ποιος θα διαχειριστεί την εποχή μετά το Μνημόνιο» αναρωτήθηκε ο κ. Οικονόμου, λες και οι εκλογές γίνονται τον Αύγουστο και τον τρώει η αγωνία... για την επιστροφή τού ηγέτη. Νωρίτερα δεν παρέλειψε να αποτίσει φόρο τιμής στη μοναρχία πλέκοντας τέτοιο εγκώμιο στον πρίγκηπα που τα σεμεδάκια θα υποκλινόντουσαν στις οθόνες.

Ενώ ο ακρονεοφιλελές αρχηγός που αδημονεί να κυβερνήσει πρόλαβε να δηλώσει υποταγή στη βασιλεία με τις αρμόζουσες επικύψεις δείχνοντας χωρίς αναστολές πώς εννοεί τη διπλωματία και τις διεθνείς σχέσεις της χώρας.

Με πιπέρι στο στόμα απείλησε η κ. Γεννηματά τους βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛΛ. που βγήκαν στα κανάλια... αν ακουστεί το όνομα Ραγκούσης.

Β. Κεγκέρογλου: Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. θα προχωρήσει με όσους πιστεύουν στο εγχείρημα... Προσέξτε μόνο μην φτάνοντας στις εκλογές είστε τρεις και ο υπέρβαρος κούκος, που τη μόνη Άνοιξη που μπορεί να φέρει είναι η ΠΟΛ.ΑΝ.

Σε Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. τους έκαναν τους υπολογισμούς, σε άπταιστη πολιτική μπακαλική διαπίστωσαν ότι έχουν και αέρα νίκης. 200.000 που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές του ενός και άλλοι 200.000 στο ιδρυτικό συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛΛ. τελείωσαν το παιχνίδι (Παπαθεοδώρου, Βαρβιτσιώτης, ΑΝΤ1).

Θ. Παπαθεοδώρου: «Η κ. Γεννηματά εκφράζει το σύνολο του χώρου» διεμήνυσε και κατήγγειλε μια «κίνηση υπονόμευσης» αποκρύπτοντας ότι προέρχεται από τους δικούς τους... "γιατί το κίνημα αλλαγής πάει καλά". Αν δεν ήταν κάθε μέρα στα ΜΜΕ, μάλλον ούτε που θα το θυμόμασταν, αλλά...

Και η Άννα Μισέλ σε μεγάλα κέφια απάντησε «Και αν είχε καρούλια... θα ήταν τρένο» όχι φυσικά για τον ηγέτη της παράταξης για τη μεταμνημονιακή εποχή (ΣΚΑΪ)... Ποια Βενεζουέλα και ποια Κούβα... «Κολομβία θα γίνουμε», το αποφάσισε.

Έβρισε ο κ. Λοβέρδος τον πρωθυπουργό αρχισυμμορίτη και ο Άδωνις αρχιψεύταρο... Πέφτω από τα σύννεφα.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ν.Δ. όπως VMRO

Δυο μύθοι διακινούνται από τους επαγγελματίες πατριώτες και στην πλευρά του Αξιού και στην πλευρά του Βαρδάρη. Ο μύθος της προδοσίας κι ο μύθος της ταπείνωσης. Λένε οι εθνικιστές του VMRO στη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο