Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μια γραμμή για τον καθένα έχουν στη Ν.Δ. (Video)

Τι θα έκανε η Ν.Δ. αν ήταν κυβέρνηση στη διαχείριση των ελληνοτουρκικών περιέγραψε μετά από «πίεση» των δημοσιογράφων χθες ο γραμματέας της Ν.Δ. Λ. Αυγενάκης στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Ν.Δ. αν ήταν κυβέρνηση: «δεν θα συνέχιζε το γαϊτανάκι δηλώσεων που τροφοδοτούν μια κατάσταση, θα είχε χτίσει ισχυρές διμερείς σχέσεις και τέλος δεν θα χρησιμοποιούσαμε στολές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν εννοεί γάμους και βαφτίσια όταν μιλά για «χτίσιμο των διμερών σχέσεων», κάτι που έστω και με αυτό τον τρόπο σημαίνει διπλωματία και άσκηση εξωτερικής πολιτικής.

Σήμερα όμως για χάρη των υψηλών τόνων που σταθερά επιλέγει η Ν.Δ. για την πολιτική αντιπαράθεση ο βουλευτής της, Κ.  Γκιουλέκας στο ΣΚΑΙ είπε μεν ότι η Ελλάδα πρέπει να στέλνει ένα «μήνυμα νηφαλιότητας, ψυχραιμίας και αποφασιστικότητας» και αμέσως μετά υποστήριξε πως «η λογική του κατευνασμού δεν έχει οδηγήσει πουθενά και δεν μπορεί να συνεχίζεται»… Τι να εννοεί άραγε;

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του αύριο

Στο κατάμεστο ΣΕΦ ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε χθες ένα ευρωψηφοδέλτιο νίκης. Σαράντα δύο πρόσωπα, κάποια εμβληματικά, τα περισσότερα νέα, αποφασισμένα να δώσουν τη μάχη για την Ελλάδα και την Ευρώπη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο