Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.8°C20.7°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C18.8°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C20.8°C
3 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C16.3°C
1 BF 53%
Κεντροαριστερά... της ΕΔΕΜ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κεντροαριστερά... της ΕΔΕΜ

Τέτοια είναι η φούρια του ΠΑΣΟΚ να δείξει ότι διευρύνεται, που αναζητά ποιες κινήσεις έχουν συγκροτηθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα ώστε να εξετάσει εάν ταιριάζουν και στη συνέχεια να τις προσεγγίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στρατηγείο της Χαριλάου Τρικούπη έχουν υπολογίσει ότι υπάρχουν περί τις 50 τέτοιες κινήσεις και η προσέγγιση ξεκινά με μία από αυτές, τη λεγόμενη... ΕΔΕΜ.

Επειδή κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει τι σημαίνει το εν λόγω αρκτικόλεξο, ενημερώνουμε ότι προκύπτει ως εξής: Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης. Από πηγές του ΠΑΣΟΚ πληροφορηθήκαμε ότι "στο πλαίσιο της 'συστηματικής προσπάθειας για την περαιτέρω διεύρυνσή της', τις τελευταίες μέρες εξελίσσονται σε 'πολύ θετικό κλίμα' επαφές με την ΕΔΕΜ, η οποία και έλαβε μέρος στις προηγούμενες εκλογές”. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι θέμα ημερών η συμμετοχή της ΕΔΕΜ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη να “κλειδώσει” σε συνάντηση της Φ. Γεννηματά με τον πρόεδρο της κίνησης Απ. Πόντα.

Πάντως, ως ανακριβείς ελέγχονταν έως αργά χθες το βράδυ φήμες που ήθελαν τους επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη να σιγοτραγουδούν παραφράζοντας την Αφροδίτη Μάνου: “Κεντρο-Αριστερά στην Εδέμ, με τους αγγέλους στα FM, για τα παλιά να τραγουδάνε, με μια γλυκιά μουσική, σαν να 'ναι όλοι εκεί, και ώρα Ελλάδος ό,τι να 'ναι”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL