Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.9°C21.3°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.5°C
3 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.2°C
5 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.3°C17.3°C
1 BF 47%
Επιλεκτική ευαισθησία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλεκτική ευαισθησία

Mε απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου καλούνται οι τοπικοί φαρμακευτικοί σύλλογοι να παραπέμψουν τους βουλευτές φαρμακοποιούς που ψήφισαν το ασφαλιστικό στα πειθαρχικά για διαγραφή. Μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Μάλιστα ο κ. Λουράντος χαρακτηρίζει τους βουλευτές "πρώην συναδέλφους" που επέλεξαν να είναι "μισθωτοί με προνόμια".

Πρόκειται ασφαλώς για πρωτοφανή κίνηση δεδομένου ότι στα προηγούμενα χρόνια οι φαρμακοποιοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. που με την ψήφο τους διέλυσαν τη χώρα προφανώς επιτελούσαν "εθνοσωτήριο έργο" και γι' αυτό δεν διαγράφτηκαν από τα σωματεία τους. Φαίνεται ότι για τον κύριο Λουράντο τα συνδικαλιστικά σωματεία πρέπει να επιλέγουν τους αντιπροσώπους τους στη Βουλή μιας και τα όποια συντεχνιακά συμφέροντα είναι πάντα υπεράνω. Τέτοια ευαισθησία.

Σε δήλωση του στην "Αυγή" ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεμπέκ τονίζει για το θέμα τα παρακάτω: "Πιστεύω ότι η κίνηση αυτή έχει πολιτικά χαρακτηριστικά. Για να παραπεμφθείς στο πειθαρχικό πρέπει να έχεις υποπέσει σε επαγγελματικό ατόπημα. Τέτοια ευαισθησία ο σύλλογος δεν έδειξε για τον Λοβέρδο, που ως υπουργός Υγείας τσάκισε τον κλάδο μας. Πέραν όλων των άλλων η πρόταση αυτή δεν υποστηρίζεται νομικά".

Σταμάτης Σακελλίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL