Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.4°C27.0°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.2°C25.5°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
21.0°C23.8°C
2 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.9°C22.7°C
3 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.6°C
3 BF 46%
Βίτσας: Δύναμη ανατροπής η θέληση εκατομμυρίων ανθρώπων να αλλάξουν τη ζωή τους (VIDEO)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βίτσας: Δύναμη ανατροπής η θέληση εκατομμυρίων ανθρώπων να αλλάξουν τη ζωή τους (VIDEO)

//www.youtube.com/embed/hdH5Iy4uL5s?rel=0

«Η μόνη δύναμη που αλλάζει τις καταστάσεις, άρα και τα συστήματα είναι η κοινή θέληση εκατομμυρίων ανθρώπων που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δ. Βίτσας εκθέτοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατία, στην εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου, στον ΣΚΑΙ.

Αποσαφήνισε μάλιστα ότι πρόκειται για πάγια θέση της Αριστεράς «δεν υπάρχει ιστορικό παράδειγμα, ούτε ιστορική αντιστοιχία στο να πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε κατάσταση με την απειλή, ή με την εφαρμογή της απειλής εναντίον της ανθρώπινης ζωής. Αντίθετα, η στάση αυτή, βοηθάει το σύστημα να σκληραίνει και να εναλλάσσεται με διάφορους τρόπους.

Σε απόλυτη συμφωνία με τον Μ. Γλέζο, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ διετύπωσε τον προβληματισμό που δημιουργεί η χρονικότητα της απόδρασης Ξηρού σημειώνοντας ότι σήμερα διαφαίνεται η δυνατότητα να εξελιχθεί μία δύναμη που θα αλλάξει τα πράγματα, την ίδια στιγμή όμως δραστηριοποιούνται είτε επικοινωνιακά, είτε πρακτικά άλλες διαδικασίες.»

Όσον αφορά την εφημερίδα ΑΥΓΗ και τα θέματα που φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της σημείωσε ότι αυτά επιλέγονται όπως και στον ΣΥΡΙΖΑ, με βάση τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Τέλος τόνισε κατηγορηματικά ότι: «Κανείς και καμία στο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμπαθεί την τρομοκρατία, αντιθέτως κατανοεί πάρα πολύ καλά ότι η τρομοκρατία εναντιώνεται στο λαϊκό κίνημα.»

Κατερίνα Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL