Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.5°C16.5°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.7°C13.1°C
2 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C13.3°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.1°C13.6°C
2 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
8 °C
7.9°C11.8°C
0 BF 81%
Παραλήρημα Οικονόμου: Συμμορίες έχουν καταλάβει τα Πανεπιστήμια - Ο ΣΥΡΙΖΑ το «μπάχαλο» στη χώρα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παραλήρημα Οικονόμου: Συμμορίες έχουν καταλάβει τα Πανεπιστήμια - Ο ΣΥΡΙΖΑ το «μπάχαλο» στη χώρα (Video)

Συνεχίζουν τις ακραίες δηλώσεις και τους υψηλούς τόνους υπουργοί και βουλευτές της Ν.Δ. πυροδοτώντας κλίμα έντασης λίγο πριν τους τριήμερους εορτασμούς για το Πολυτεχνείο.

 «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το «μπάχαλο» στη χώρα» υποστήριξε ο Βασίλης Οικονόμου και με έναν παραληρηματικό λόγο είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί επεισόδια. «Είναι οι διμοιρίες των μπαχαλάκηδων που τις αμολά ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ενώ έφτασε μέχρι και στο σημείο να πει ότι ο κ. Ραγκούσης δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ επειδή του χάλαγε το αφήγημα η ανακοίνωση του υπεύθυνου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση για την ΑΣΟΕΕ.

Ιδιαίτερα προσβλητικός συνέχισε με επίθεση γενικότερα στην Αριστερά καθώς και το ΜΕΡΑ 25: «το μπάχαλο δεν έχει αρχή, μέση και τέλος».

Βάση σχεδίου «ανεβαίνουν» οι τόνοι εν όψει της 17ης Νοεμβρίου. Η Ν.Δ. φαίνεται να επιδιώκει την ένταση, ως σανίδα σωτηρίας από το προσφυγικό όπου χωρίς σχέδιο αντιμετώπισης επιχειρεί να κερδίσει χρόνο αποστρέφοντας για λίγο τα βλέμματα της κοινής γνώμης από αυτό. Επιπλέον είναι πιο εύκολο από να μετράει τις διαψεύσεις της Ν.Δ. για τις μειώσεις φόρων, η μεσαία τάξη, αντί να μετρά τα χρήματα που υποτίθεται ότι θα τις περίσσευαν στην τσέπη να ασχολείται με το σενάριο ανομία και επιβολή της τάξης.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL