Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βάζει πλάτη στους ρατσιστές ο Κυρανάκης

Μαζεύτηκαν μια παρέα φασίστες και αφού δεν σκέφτηκαν να κρεμάσουν κομμένες γουρουνοκεφαλές έξω από τη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβατά -όπως κάνουν οι νεοναζί άλλων χωρών...

Μαζεύτηκαν μια παρέα φασίστες και αφού δεν σκέφτηκαν να κρεμάσουν κομμένες γουρουνοκεφαλές έξω από τη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβατά -όπως κάνουν οι νεοναζί άλλων χωρών-, είπαν να μαζευτούν μια μέρα και να ψήσουν χοιρινά κοψίδια και να πιούν τα ποτά τους απέναντι από τον καταυλισμό των «λάθρο» διδάσκοντας πολιτισμό στους απολίτιστους που ήρθαν να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας.

Τη χυδαιότητα αυτή τόλμησε χθες να στηλιτεύσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, κάνοντας λόγο για «σαδισμό και κτηνωδία απέναντι σε ανθρώπους συγκεκριμένης θρησκείας» και αμέσως ενεργοποιήθηκαν τα ρατσιστικά ανακλαστικά του κυβερνητικού μηχανισμού που διά στόματος Κυρανάκη έσπευσε να καλύψει το ρατσιστικό «μπάρμπεκιου» των Διαβατών. «Είναι απαράδεκτη η τοποθέτησή σας, κ. Γιαννούλη, γιατί περιορίζει δικαιώματα που έχει κάθε Έλληνας πολίτης. Γιατί να περιοριστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων;» ήταν η πληρωμένη απάντηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που εμφανίστηκε πρόθυμος να ανάψει τα κάρβουνα στο τσιμπούσι των φασιστών.

Ούτε μία μέρα δεν είχε περάσει από την έκκληση του υπουργού Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας προς όλους και όλες να βάλουν πλάτη ώστε να αντιμετωπιστεί η προσφυγική κρίση και ο κ. Κυρανάκης δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει πλάτη σε μια χούφτα φασίστες.

Και σαν να μην έφτανε η κάλυψη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στους ρατσιστές των Διαβατών, ήρθαν στη συνέχεια κάποια γνωστά και μη εξαιρετέα ΜΜΕ που στοχοποίησαν τον Χρήστο Γιαννούλη χρεώνοντάς του δήθεν πρόταση να ασκηθούν διώξεις και να επιβληθούν ποινές στους «ψήστες».

Κι από κοντά τα τηλεοπτικά υποπόδια του επιτελικού κράτους που έτρεξαν να εξαφανίσουν από το κάδρο της υπόθεσης την κάλυψη Κυρανάκη στους ρατσιστές και τους φασίστες ρίχνοντας την ευθύνη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που «έχασε το δίκιο του» αφού επέμεναν ψευδώς που ο Χρ. Γιαννούλης ζήτησε αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα ώστε να μην μπορεί κανείς Έλληνας να ψήνει χοιρινό κοντά σε μουσουλμάνους. Και άντε μετά ο τηλεθεατής να βγάλει άκρη για το τι πραγματικά είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τι παραπλανητικά κυκλοφόρησε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης στα ΜΜΕ.

Και ενώ ο ακροδεξιός λεκές όλο και πιο εμφανής γίνεται πάνω στον κολλαριστό γιακά του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι οι πρόσφυγες που τελικά θα πληρώσουν στο πετσί τους τόσο τη διαχειριστική ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης όσο και την ατολμία του πρωθυπουργού να απομονώσει τα ακραία στοιχεία του κόμματός του.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τα μπαζούκας του Μωυσέως

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που είχε εξαγγείλει με τυμπανοκρουσίες ο Κ. Μητσοτάκης στις 20 Μαΐου. Οι κυβερνητικές πηγές μιλούσαν τότε για πρόγραμμα «μπαζούκας», το οποίο θα περιλάμβανε όλα τα εργαλεία για τη στήριξη των κλάδων, την τόνωση της ρευστότητας και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο