Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

To STAR ξαναχτυπά ξεπλένοντας τον Μπογδάνο για την στοχοποίηση διαδηλωτή (Video)

Με νέο "αντικειμενικό" ρεπορτάζ ο τηλεοπτικός σταθμός επιχειρεί να θυματοποιήσει τον Κ. Μπογδάνο ξεπλένοντας τον για την απαράδεκτη δημοσιοποίηση στοιχείων διαδηλωτή. Επίσης φιλοξένησε δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ. χωρίς καν αντίλογο καταπατώντας κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία.

To STAR ξαναχτυπά ξεπλένοντας τον Μπογδάνο για την στοχοποίηση διαδηλωτή. Με νέο "αντικειμενικό" ρεπορτάζ ο τηλεοπτικός σταθμός επιχειρεί να θυματοποιήσει τον Κ. Μπογδάνο ξεπλένοντας τον για την απαράδεκτη δημοσιοποίηση στοιχείων διαδηλωτή. Επίσης φιλοξένησε δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ. χωρίς καν αντίλογο καταπατώντας κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία.

Ο σταθμός αναλαμβάνει τα πρωτεία της παραπληροφόρησης το τελευταίο διάστημα καθώς και λίγες μέρες πριν είχε παρουσιάσει σαν "ρεπορτά" τα fake news της Ν.Δ. για να υποστηρίξει την ακροδεξιά της παρέκκλιση στο χειρισμό του προσφυγικού επιχειρώντας να στοχοποιήσει ολόκληρες κοινωνικές ομάδες αποκλεισμένων και κατατρεγμένων ανθρώπων.

H "βία" προφανώς για το κανάλι προέρχεται αποκλειστικά από τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται και όχι από τα ΜΑΤ που τους επιτίθενται αφού ούτε μία φωτογραφία δεν προβλήθηκε από την επίθεση των αστυνομικών αντ' αυτού τα σουπεράκια για "καρατέγκα" και "νινζα" διαδηλωτή έδιναν και έπαιρναν...

Στο "ρεπορτάζ" φιλοξενήθηκε δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που μιλούσε για "βία των διαδηλωτών που δεν είναι ανεκτή" ενώ μίλησε και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων. 

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πέντε χρόνια

Τέτοιες μέρες, πριν από πέντε χρόνια, στις 25.1.2015, ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ζωή του τόπου. Με τη στήριξη μιας κοινωνίας απελπισμένης και εξοργισμένης από την ανυπολόγιστη καταστροφή δύο Μνημονίων και έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις