Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.1°C17.0°C
3 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.4°C13.8°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.4°C14.4°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.5°C14.1°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
1 BF 75%
Εν όψει δημοτικών εκλογών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εν όψει δημοτικών εκλογών

Εν όψει δημοτικών εκλογών WebTV από τον Δήμο Πειραιά. Το δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι 1» προκηρύσσει δέκα θέσεις εργασίας στο πλαίσιο της στελέχωσης της WebTV και ζητεί από δύο άτομα για καλλιτεχνική υποστήριξη, cameramen, αθλητικογράφους και τέσσερις μουσικούς παραγωγούς. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έχει λήξει ήδη...

Θα προκάνουν; Στον αέρα βρίσκονται 70 συμβασιούχοι του «Αθήνα 984», λόγω της άρνησης του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη να υπογράψει σχετική εγκύκλιο, παρά τις πιέσεις Καμίνη. Φόβοι εκφράζονται ότι, ακόμη και να υπογραφεί η εγκύκλιος Μιχελάκη, θα οδηγηθούν σε απόλυση καθώς, σύμφωνα με τη νομοθεσία, στις 18 Μαρτίου, δηλαδή δύο μήνες πριν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, σταματά κάθε πρόσληψη ή υπηρεσιακή μεταβολή στους ΟΤΑ.

Ελεύθερος κι ωραίος Πολυσχιδείς επιχειρηματικές δραστηριότητες αναπτύσσει η εταιρεία Καλοφωλιά που εκδίδει την εφημερίδα "Εξπρές", αξιοποιώντας το brand name της, την ίδια ώρα που χρωστάει και της Μιχαλούς: (α) Στους εργαζόμενους δεδουλευμένες αποδοχές ύψους περίπου 2.000.000 ευρώ, που αντιστοιχούν σε μισθούς δύο ετών κατά μέσο όρο, (β) στα ασφαλιστικά ταμεία εισφορές ύψους 9.000.000 ευρώ, (γ) στην εφορία 9.000.000 ευρώ. Παρά τα χρέη της, η επιχείρηση ενισχύθηκε τον Ιούλιο του 2010 με 14,2 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 7,1 εκατ. ληφθείσα επιχορήγηση. Την ίδια ώρα, με διάταξη του προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, έχει επιβληθεί απαγόρευση εκποίησης ή μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων των Γ. και Δ. Καλοφωλιά για το ποσό των 8.000.000 ευρώ.

Άφαντος ο μηνυτής-εκκαθαριστής Αναβολή για τις 9 Δεκεμβρίου 2014 πήρε η δίκη της δημοσιογράφου της ΕΡΤ Εύας Μαυρογένη και αλληλέγγυων προς την ΕΡΤ, που είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό. Ο μηνυτής Γκίκας Μάναλης, ειδικός διαχειριστής της ΕΡΤ, αν και κλήθηκε από τον εισαγγελέα, δεν εμφανίστηκε.

Παραπολιτικά Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να εκπέμψει ενημερωτικό πρόγραμμα ο ραδιοφωνικός σταθμός της εφημερίδας «Παραπολιτικά», από τη συχνότητα του 902 FM του ΚΚΕ.

Παρασκήνιο Ο δημοσιογράφος Χρήστος Κώνστας αναλαμβάνει τη διεύθυνση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Παρασκήνιο». Το δημοσιογραφικό δυναμικό της εφημερίδας έχει ενισχυθεί με νέες υπογραφές, όπως των Έλλης Τριανταφύλλου, Ελένης Καλογεροπούλου, Άγγελου Μόσχοβα, Βαγγέλη Γιακουμή, Αλέξανδρου Βέλιου, Μάρκου Μουζάκη, Γιάννη Βασιλακόπουλου, Αντώνη Πρέκα.

Α.Γ.Ν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL