Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.8°C20.7°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C18.8°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C20.8°C
3 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C16.3°C
1 BF 53%
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Στα... βαθιά ο Παναθηναϊκός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Στα... βαθιά ο Παναθηναϊκός

Η απόδοση του Νικ Καλάθη βαρόμετρο στις εμφανίσεις και του φετινού Παναθηναϊκού...

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκα την Νταρουσάφακα χωρίς να ικανοποιήσει, βελτίωσε την απόδοσή του και κράτησε το αήττητο στην Μπάσκετ Λιγκ νικώντας τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, αλλά χρειάζεται σήμερα "τέλειο" παιχνίδι αν θέλει να κάνει την έκπληξη και να νικήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ στη Μαδρίτη (10.00 μ.μ.). Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στα περσινά πλέι οφ, με τη "βασίλισσα" να παίρνει την πρόκριση με 3-1 νίκες, να πηγαίνει στο φάιναλ φορ και τελικά να κατακτά και τον τίτλο.

"Για να νικήσουμε στη Μαδρίτη, πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που σκοράρει 85 πόντους κατά μέσο όρο και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να φερθούμε έξυπνα στην επίθεση, έχοντας διαφορετικό πλάνο όταν βρίσκεται στο παρκέ ο Ταβάρες. Φυσικά, πρέπει να παίξουμε καλά και στην άμυνα και εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Επίσης, πρέπει να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ, αφού η Ρεάλ είναι πολύ καλή στα επιθετικά. Πρέπει να συνεχίσουμε. Στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε καλύτερη εικόνα και κάναμε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ψάξουμε τις πιθανότητές μας" δήλωσε ο τεχνικός των "πράσινων" Τσάβι Πασκουάλ κατά την άφιξη της αποστολής στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Πάμπλο Λάσο είπε από την πλευρά του: "Βλέπω την ομάδα να είναι καλά και είμαι ήρεμος, παρά το γεγονός ότι ερχόμαστε από μια ήττα. Ο Παναθηναϊκός μας περιμένει από πέρσι και έχουμε πάντα μάχες απέναντί του. Διαθέτει μια αθλητική ομάδα και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Υπάρχει ένας παίκτης που αλλάζει την ομάδα και αυτός είναι ο Καλάθης. Και φυσικά υπάρχει ο Τσάβι Πασκουάλ, τον οποίο σέβομαι απεριόριστα. Ξέρει πώς να διαχειρίζεται τα παιχνίδια. Νομίζω πως κάνει καλές σεζόν με τον Παναθηναϊκό".

* Τα άλλα σημερινά ματς: 7.15 μ.μ. Νταρουσάφακα - Ζαλγκίρις, 9.05 μ.μ. Μακάμπι - Χίμκι, 9.45 μ.μ. Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου.

ΑΕΚ - Νίμπουρκ

Την 8η διαδοχική της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA θα επιδιώξει σήμερα (7.30 μ.μ.) η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας στο "Νίκος Γκάλης" του ΟΑΚΑ την τσεχική Νίμπουρκ.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου (νίκες - ήττες): ΑΕΚ 7-1, Χαποέλ Ιερουσαλήμ 6-2, Μπάμπεργκ 6-2, Αντβέρμπ 4-4, Λιετκαμπέλις 3-5, Φουενλαμπράδα 3-5, Ντιζόν 2-6, Νίμπουρκ 2-6.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL